CNN muhabiri Ivan Watson’a Takvim’den Belçika’da da rahat yok!

'Yandaş Takvim gazetesi' haber müdürü Yüksel ile Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Gezi Parkı eylemleri sırasında ‘CNN’in dalkavuğu’ ve ‘dış mihrak’ diye itham ettiği Watson yer aldı.
‘Fantastik’ haberleri arasında Gezi Parkı’nda bir ağacı konuşturmaktan ünlü gazeteci Christiane Amanpour’la sahte söyleşiye kadar geniş bir seçki bulunan Takvim Haber Müdürü Mevlüt Yüksel’in koleksiyonuna eklediği son isim CNN’in eski Türkiye muhabiri Ivan Watson oldu.

Bugün Takvim’in manşetine taşıdığı fotoğrafta, haber müdürü Yüksel ile Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Gezi Parkı eylemleri sırasında ‘CNN’in dalkavuğu’ ve ‘dış mihrak’ diye itham ettiği Watson yer aldı.

Watson’ı Paris katliamının Belçikalı faillerinin geldiği Molenbeek’te ‘yakalayan’ Yüksel, gazetesinde defalarca hedef gösterilen Watson’la fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

Takvim, manşetinde bu ‘selfie’ çekimin üzerine de kısa bir diyalog yerleştirdi. Konuşma balonlarının içinde, şu ifadeler yer aldı:

Mevlüt Yüksel: Merhaba İvan
Ivan Watson: Merhaba Mevlüt
M.Y: Ne zaman geldin?
I.W: Dört gündür buradayım
M.Y: Biraz konuşabilir miyiz?
I.W: Hayır seninle konuşamam
M.Y: Neden? Konuşuyoruz işte…
I.W: Hayır, hayır! Konuştuğumu duyarsa patron bana kızar!


Takvim’in haberinde ise şu ifadeler yer aldı: “Paris katliamını fırsat bilen Avrupalılar, Müslüman avı başlattı. TAKVİM de “DAEŞ üssü” olduğu iddia edilen Belçika’nın Molenbeek kasabasına çıkarma yaptı. Mevlüt Yüksel burada CNN’nin savaş muhabiri İvan Watson’la karşılaştı. İstanbul’da Gezi eylemlerini kışkırttığı için tepki çeken İvan, Mevlüt’ü görür görmez uzaklaştı.”

HONG KONG'U DA KARIŞTIRMIŞTI ZATEN!

Takvim’in Watson’la ilgili ilk ‘haber’i bu da değil. Türkiye’den sonraki görev yeri Hong Kong’a giden Watson, Takvim’den burada da kaçamamış, Hong Kong’da geçtiğimiz yıl düzenlenen demokrasi talepli eylemleri kışkırttığını ileri sürmüştü.

Kaynak: diken.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "CNN muhabiri Ivan Watson’a Takvim’den Belçika’da da rahat yok!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete