‘Şahin yazar’ Küçük ‘iç tehdit’e yöneldi

Star yazarı Cem Küçük, Murat Sancak’a yönelik haberlerin arkasında tasfiye edilen‘yandaş’ gazetecilerin olduğunu öne sürdü.
Star yazarı Cem Küçük, ‘Ne işler çevirdiğinizi biliyoruz’ başlıklı bugünkü yazısında aracı silahlı saldırıya uğrayan Star Medya Grup Başkanı Murat Sancak’a yönelik haberlerin arkasında tasfiye edilen‘yandaş’ gazetecilerin olduğunu öne sürdü.

Küçük “Ben Aydın Doğan’ın ucuz tetikçisi Akif Beki’nin ama daha ziyade Beki’yi kontrol eden kendini çok zeki sanan tasfiye olmuş medya yöneticisinin çevirdiği filmleri, yani perde gerisinden neler yaptığını gün gün biliyorum” dedi.

KARİYERİNİ ERDOĞAN'A BORÇLU OLANLARA NE DEMELİ?

Yazısında “Doğan Medyası ve Fethullahçı Terör Örgütü Murat Sancak’a yapılan suikast girişimine dair çok yalan uyduruyorlar. Yok saldırı anında arabada değilmiş yok kendine sıktırmış gibi yalanın her türlüsünü söylüyorlar. Bunları anlamak mümkün… Peki ya medyadaki varlığını ve kariyerini Erdoğan’a borçlu olanlara ne demeli?” diyen Küçük, köşesinde şu iddiaları dile getirdi:

BENDEN İYİ KİMSE BİLEMEZ

“Cumhurbaşkanımız olmasaydı medyada dandik bir konumdan öte bir yerde olamayacak bu adamlar niye Fethullahçılarla ve eski Türkiye güçleriyle bir olup Cumhurbaşkanımıza ve Ethem Sancak’a kumpaslar kuruyorlar? (…) 22 kurşun yemiş Murat Sancak’a yönelik bu organize medya saldırılarının arkasında da kaynak olarak onlar var. Bunları bilmediğimizi mi sanıyorsunuz? Hepiniz röntgenini benden iyi kimse bilemez bu medyada…

NELER YAPTIĞINI GÜN GİBİ BİLİYORUM

Bir zamanlar çok popüler olan “Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum” diye bir film vardı. Bilmiyorum acaba Akif Beki o filmi seyretti mi? Fakat ben Aydın Doğan’ın ucuz tetikçisi Akif Beki’nin ama daha ziyade Beki’yi kontrol eden kendini çok zeki sanan tasfiye olmuş medya yöneticisinin çevirdiği filmleri, yani perde gerisinden neler yaptığını gün gün biliyorum.

EKİBİ TAFİYE OLMUŞ BİR GAZETECİYİ YÖNLENDİRİYOR

Akif Beki başta olmak üzere tüm o loser ekibi tasfiye olmuş bu gazetecinin yönettiğini biliyorum. Murat Sancak ile ilgili kara propaganda operasyonlarının santrali olan bu merkezden Fethullah ve Doğan Medyası’na servis yapılıyor. Gerekirse tüm bunları da detaylarıyla yazarım…

HEM ERDOĞANCI HEM DOĞANCI OLUNMAZ

CNN Türk ekranlarında Suruç ve Ankara katliamlarını Erdoğan yaptı diyenler her akşam baştacı ediliyor. “PKK terör örgütü değildir” Doğan Medyası’nda rutin kullanılan bir laf artık. Buna rağmen Aydın Doğan’a tek laf etmeyip Ethem Sancak’ı eleştirenleri anlamak mümkün değil. Cumhurbaşkanımız aleyhine çevrilen her dolabın farkındayız. Ne işler çevirdiğinizi biliyoruz. O yüzden bu köşede daha önce yazdığım bir şeyi yine yazıyorum: Hem Erdoğancı hem Doğancı olunmaz. Bu böyle biline.”

KİMLER GÖREVDEN ALINMIŞTI?

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a en yakın işadamlarından Ethem Sancak’a ait Akşam ve Star gazetelerinin yönetiminde görev alan Star Medya Grubu CEO’su Mustafa Karaalioğlu ve Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Ziya Cömert ve Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ocaktan 24 Kasım 2014’te görevden alınmıştı.

    :

    :

    :

    :

    "‘Şahin yazar’ Küçük ‘iç tehdit’e yöneldi" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete