'Türk'ün gücünü göreceksiniz' diyen polisi PKK esir aldı!

Ortalığı ayağa kaldıran o videodaki polis amirinin PKK tarafından esir alındığı iddia edildi.
Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde polisin yaptığı bir operasyonda çekildiği öne sürülen görüntülerde ters kelepçeyle yere yatırılmış insanlara, "Ne yaptı ulan size devlet? Şerefsizler! Hepiniz karşılığını göreceksiniz. Türk'ün gücünü göreceksiniz. Türkiye Cumhuriyeti devletinin gücünü göreceksiniz. Hepinizi tanıyorum ben. Kim ki hainlik yapacak, kim ki ihanet ediyor, karşılığını görecek." diyerek hakaretler yağdıran Özel Harekat Başkomiseri Ersin Demirel PKK tarafından esir alındığı iddia edildi.

"SAĞLIĞI YERİNDE"

ANF'nin haberine göre yazılı bir açıklama yapan Halk Savunma Merkez Karargah Komutanlığı (HSM) “Gerilla güçlerimiz tarafından 19 Ağustos günü özel olarak yapılan bir operasyonla, şantiyede halkı yere yatıran birliğin sorumlusu olan ve ilgili konuşmayı yapan Özel Harekat Başkomiseri Ersin Demirel tutuklanmıştır. Yapılan tutuklama işlemi ardından gerilla alanlarına getirilen Ersin Demirel hakkında hukukumuz çerçevesinde gereken kanuni işlemler yapılmıştır. Kendisine asla herhangi bir zorlayıcı davranış geliştirilmediği gibi, şu anda da sağlığı yerindedir" dedi.

 Özgür Gündem yazarı Baki Gül de olayı Twitter'dan takipçileriyle paylaştı.



ERDOĞAN'IN DANIŞMANINDAN YALANLAMA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanlarından Mustafa Varank, söz konusu iddiayı yalanlayarak Twitter hesabından "Sordum emniyette Ersin Demirel diye bir memur yokmuş" diye yazdı.



Kaynak: evrensel.net
 

    :

    :

    :

    :

    "'Türk'ün gücünü göreceksiniz' diyen polisi PKK esir aldı!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete