close

Dağlıca'da çatışma: İlk bilgilere göre 16 şehit var!

Zırhlı aracın geçişi sırasında PKK'lılar tarafından patlatıldı. İlk bilgilere göre 16 asker şehit oldu. Çatışma sürüyor.
Hakkari’nin Çukurca ilçesi Dağlıca kesiminde PKK’nın düzenlediği saldırı sonrası çatışma çıktı. Çatışmada ilk bilgilere göre 1'i yarbay 10 komando 6 piyade şehit oldu.

Bölgeden alınan bilgilere göre mayınların patlatıldığı sırada zırhlı araçlardan biri patlamanın etkisi ile uçuruma yuvarlandı. Araçta,  içindeki tabur komutanı ile birlikte 11 kişiden kurtulan olmadı. Diğer zırhlı araçta ise 5 asker şehit oldu.

BÖLGEDE ÇATIŞMA SÜRÜYOR

Mayınlı tuzağın ardından bölgedeki çatışma sürüyor. Alınan bilgilere göre 450-500 kişilik PKK’lı grup çember içine alındı. Çok sayıda askerin yaralandığı gelen bilgiler arasında.

Çatışma akşam saatlerinde Yüksekova’nın Dağlıca bölgesinde oldu. Zırhlı iki askeri aracın geçişi sırasında PKK, döşediği mayını uzaktan kumanda ile patlattı. Meydana gelen patlamada ve ardından bölgede hava destekli başlatılan operasyon sırasında çıkan çatışma nedeniyle şehit ve yaralıların olduğu bildiriliyor. Operasyona özel birliklerin de katıldığı belirtildi.

Kaynak: Şenol Gezer / sozcu.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "Dağlıca'da çatışma: İlk bilgilere göre 16 şehit var!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete