Burcu Kara paylaştığı fotoğraf hakkında öyle şeyler yazdı ki

Burcu Kara yaptığı fotoğraf paylaşımı hakkında şu ifadeleri kullandı.
Geride bıraktığımız eylül ayında reklamcı sevgilisi Fırat Parlak ile nişanlanan Burcu Kara, yaptığı paylaşımla ünlü isimlerin bu konuda ne kadar büyük sıkıntılar çektiğinin altını çizdi.  Ünlü isimler sosyal medya hesabından yaptıkları paylaşımlar yüzünden bazen çok pişman olabiliyorlar. Özellikle takipçileri tarafından kıyasıya eleştirilen ünlü isimler, sırf bu yüzden kimi zaman paylaşımlarını bile kaldırmak zorunda kalıyorlar.

Bazı isimler kötü eleştiriler üzerinden yorumlar yaparak bunu kınasalar da pek çok isim bu konuda yorum yapmaktan kaçınıyor. Oyuncu Burcu Kara da geride bıraktığımız eylül ayında nişanlandığı sevgilisi Fırat Parlak ile çekildiği bir fotoğrafı takipçileriyle paylaşmış ve bu paylaşım üzerinden yaptığı yorumla adeta ünlü isimlerin duygularına tercüman olmuş.

İşte Burcu Kara’nın o satırları:

“Bir sürü şey yazmak istedim bu fotoğrafın altına. Yazdım yazdım sildim. Yanlış anlaşılır korkusuyla, yargılanma endişesiyle. Başkasının mutluluğuyla mutlu olan o kadar az ki malum… Yazdıklarıma değer, sesimi duyan, söylediklerimi art niyetsiz anlayanlara bu mesaj… Bir gün bir şey olur ve her şey değişir. Bir insan, bir adres, bir iş, bir kitap… Tüm karakterinizi, duygularınızı, düşüncelerinizi değiştiriverir. Mutsuz, isteksiz, belki de inançsızken, her şeyi sorgulayıp, kimi zaman isyan ediyorken ,sizi bir daha düşündürür. Kendimizi hayatın getireceklerine bırakmak en iyisi. Kalbinizden doğruluk, umut ve dua eksik olmasın. Kimse bilmese de her şeyi bir gören var. Bu yıl sizin yılınız olsun. Dilerim 2016’yı da hep beraber şükrederek bitiririz. Huzurla, sağlıkla…”

Kaynak: Erdinç Yapan | Sözcü

    :

    :

    :

    :

    "Burcu Kara paylaştığı fotoğraf hakkında öyle şeyler yazdı ki" hakkında Tweetler

    DİĞER MAGAZİN HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete