​Cem Küçük kovuldu iddiası!

Köşesinden "kovulacak gazeteciler" listesi yayımlayan yandaş kalem Cem Küçük'ün Sancak grubundaki görevinde son verildiği iddia ediliyor.
Erdoğan’a aşık olduğunu açıklayan Ethem Sancak’ın sahibi olduğu Sancak Medya Grubu’nda köşe yazarlığı ve televizyon yorumculuğu yapan yandaş gazeteci Cem Küçük’ün görevine son verildiği iddia edildi.

Cem Küçük, Star gazetesindeki köşesinden medya patronlarını tehdit ediyordu.

Önceki hafta katıldığı bir konferansta, eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin’i “paralelci” olmakla suçlayan, 17 Aralık’ın baş aktörleri dört eski bakanın da rüşvet yediklerini açıklayan Star yazarı Cem Küçük, geçen hafta gerçekleştirilen Erdoğan’ın Suudi Arabistan ziyaretine götürülmemişti.

Küçük bu gelişmenin ardından da 24 TV’de yayınlanan “Günün Manşeti” programına katılmamıştı. Tüm bu yaşananlardan sonra Ethem Sancak’ın Cem Küçük’ün görevine son verdiği konuşuluyordu. Bugün yandaş kalem Küçük ile ilgili yeni iddialar ortaya atıldı.

“CEM KÜÇÜK KOVULDU”

İlk olarak 15 gün boyunca yayına çıkmaması istenen Küçük’ün, daha sonra ise kanaldan tamamen gönderildiği öğrenildi. Ayrıca Star gazetesinde köşe yazıları yazan Küçük’ün, önümüzdeki günlerde de yazılarına son verileceği iddia edildi.

LİSTE YAYINLIYORDU

Cem Küçük, Star’daki köşesinden Doğan Grubu başta olmak üzere merkez medyada görev yapan gazetecileri hedef alıyor ve patronlarına  “Bunlar kovulsun” çağrısı yapıyordu.

Kaynak: Medyatava

    :

    :

    :

    :

    "​Cem Küçük kovuldu iddiası!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete