Haftalık Burç Yorumları | 13-19 Haziran 2016

13 Haziran 2016 - 15:35

 
KOÇ Burcu 13-19 Haziran 2016 Haftalık Burç Yorumu
Sevgili Koç burçları ve yükselen burcu Koç olanlar. Haftaya Merkür etkileri ile başlıyoruz. Merkür’ün kendi burcu İkizlerde ilermeye başlamasıyla bazı konuları daha gerçekçi ele alıp sorunları çözüme kavuşturup, özellikle iletişim bazlı işlerimizi rahatlıkla halledebileceğiz. Eğitim hayatımızda, zihinsel işlerimizde, medya ve iletişim, bazı yurt içi seyahatler ve beraberinde kimi sözleşmeler, anlaşmalar için güzel bir hafta. Herşey tabiki toz pembe değil. Satürn ve Neptün karesi bazı gizli konuları yada bilinçaltımızdakileri de açığa çıkarıp bizleri kimi konularda sorguya çekip bize yeni bir yol gösterebilir. Bu uyarıdan sonra biraz da yaşantımıza dönmemiz gerekirse, Temmuz Yeni Ay’ı öncesi Venüs’ün bu hafta Yengeç burcunda ilerlemeye başlamasıyla evimiz ve yerleşime ait konularda değişikliklere gidebiliriz. Yeni bir taşınma için toparlanma, evde kimi eşyaları yenileme, evde kimi düzenlemeler ve ailemizle ilgil konularda güzel etkiler altındayız. Kısaca her eve bir Venüs lazım.

BOĞA Burcu 13-19 Haziran 2016 Haftalık Burç Yorumu
Sevgili Boğa burçları ve yükselen burcu Boğa olanlar. Bu hafta Merkür’ün desteğiyle para ve kazançlarınızla ilgili konuları çözümleyebileceksiniz. Gelir sağlayan anlaşmalarda ve fırsatlarda çözüme yakınsınız. Bu konularla ilgili aksaklıkları bu hafta itibari giderip, kazançlarla ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Gökyüzü bu hafta alacak-verecek konularında ve borçlanmalarla ilgili konularda da dikkat etmemizi, gerçekçi olmamız gerektiğini söylüyor. Hayallerinden para kazanan bir Boğa burcu değilseniz, gerçeklere dönün derim. Bu konularda kimi yanılsamalar yaşayabilirsiniz. Günümüz şartlarında göreceli olmakla beraber, hayatta herşey para değil tabiki. Bu hafta kardeşleriniz ve yakın çevrenizle beraber güzel bir döneme girdiniz. Venüs’ün güzel enerjisiyle beraber kimi seyahat planlarında da bulunabilir, kimi çözümsüzlükleri, iletişim hatalarını da aşabilirsiniz. Bu dönemde etrafınızla etkileşim içinde olmanız daha kolay olacaktır.

İKİZLER Burcu 13-19 Haziran 2016 Haftalık Burç Yorumu
Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar. Bu hafta Merkür sizin burcunuzda ilerlemeye başlayacak.  Kişisel olarak daha realistik kararlar alabileceksiniz olayları daha net görebileceksiniz. Ayrıca para evinizde bu hafta Venüs’te ilerlemeye başlayacak. Kazançlarınızla ilgili güzel fırsatlar ayağınıza gelebilir, kendi çabalarınız ve çevrenizin desteğiyle gelirlerinizi arttıran gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu çerçevede yeni anlaşmalar olabileceği gibi kısa seyahatlerden de fırsatlarla dönebilirsiniz. Gelirlerinizle ilgili çözümsüzlükleri aşmanız içinde oldukça güzel bir hafta.
 
YENGEÇ Burcu 13-19 Haziran 2016 Haftalık Burç Yorumu
Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar. Önce Merkür değil Venüs etkileriyle bahsetmek istiyorum bu haftayı. Nedenine gelince bu haftadan itibaren Venüs’ün size çok yakışacağı bir döneme giriyorsunuz. Biraz güzelleşebilir, aşka gelebilir ve kendinizle ilgili fırsatlar yakalayabilirsiniz. Şanslı olduğunuz bu dönemde biraz imajınızı tazelemek isteyebilirsiniz. Venüs etkisiyle kendinizi aşka hazır hissedebilir, keyifli bir dönem geçirebilirsiniz. Yalnız gerek yaz etkisi gerekse Venüs’ün geçici olarak sizin burcunuzda bulunması sebebiyle kendinizi bu duruma kaptırmamanızı, büyük resmi düşünerek kendinizi Eylül sonrası döneme hazırlamanızı tavsiye ediyorum. Çünkü bu yılın ilk yarısı ile ikinci yarısı birbirinden çok farklı. Kalenizde gol görme olasılığınız çok yüksek. Biraz da Merkür etkilerinden bahsetmek istiyorum. Bir takım gizli konular ifşa olabileceği gibi bu gizli konuları doğrudan sizde öğrenebilirsiniz. Arkanızdan iş çevirenlerin, dedikodunuzu yapanların karşınıza çıktığı bir dönem bu dönem. Bilinç altınızdaki konular ki bu konular venüs etkisiyle eski ilişkiniz de olabilir. Bu kişilerle beklemediğiniz anda iletişime geçebilir, karşılaşabilirsiniz. Herkesin eteğindeki taşların döküldüğü bu hafta sizlere kolaylıklar diliyorum.
 
ASLAN Burcu 13-19 Haziran 2016 Haftalık Burç Yorumu
Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar. Bu hafta arkadaşlarınızla olan birtakım iletişimsizlikleri giderebilir, kimi yanlış anlaşılmaları düzeltebilirsiniz. Bu hafta gireceğiniz sosyal ortamlarda yeni fikirlerle karşılaşabilir, bunları hayata geçirmek isteyebilirsiniz. Geçmişten gelen sıkıntıların giderildiği, kendinizle hesaplaştığınız ve aydınlandığınız bir hafta olacak. Ayrıca bu hafta  çeşitli keyfi harcamalar yapabilir,. gelirinizi aşan harcamalar içine girebilirsiniz. Bence içinde bulunduğumuz ruh halinden kurtulmak, gereksiz alışverişten ve çeşitli harcamalardan geçmiyor.

BAŞAK Burcu 13-19 Haziran 2016 Haftalık Burç Yorumu
Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar bu haftadan itibaren  merkür etkisiyle iş ve kariyer konularındaki durgunluğu sonra erdiriyorsunuz. Kimi iş anlaşmaları terfiler iş çevrenizdeki iletişiminizin artması ve kendinizi daha rahat ifade etmenizle beraber kariyer hayatınız  hızlanmaya devam edecek. Ayrıca bu hafta arkadaşlarınızla daha sosyal olmaya başlayacak yeni aktivitelere katılacaksınız. Yeni arkadaşlıklarla beraber yeni aşklar da sözkonusu. Bence tatil planı yapmak için güzel bir hafta. Ayrıca bu hafta eviniz ve evliliğinizi, ikili romantik ilişkinizi ilgilendıren konularda gündeminizde olacak bu konularda daha net ve akıllıca tavırlar sergılemelısınız. İyi haftalar dilerim.

TERAZİ Burcu 13-19 Haziran 2016 Haftalık Burç Yorumu
Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar. Bu hafta Merkür’ün İkizler burcuna girmesiyle, yurtdışı ile ilgili konularda uzaklara yapmayı planladığınız seyahatlerle, medya, planlama, organizasyon gibi konularda da iletişim trafiğiniz yoğun olacak. Bu konulardaki Merkür etkisi kariyer evinizdeki Venüs’ün Yengeç burcuna ilerlemesiyle oluşan etkilerle birleştiğinde sizlere harika iş fırsatları sunabilir. Yeni terfiler, iş anlaşmaları ve kariyerinizi etkileyen yeni gelişmeler sizleri bekliyor. İyi haftalar dilerim.

AKREP Burcu 13-19 Haziran 2016 Haftalık Burç Yorumu
Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar. Bu hafta Merkür’ün İkizler burcunda ilerlemesiyle bir takım alacak-verecek konularındaki çözümsüzlükleri aşabilir aradığınız finansal desteği bulabilirsiniz. Yalnız finansal destek ararken harcamalarımızı da kontrol altına almalıyız. Çünkü bu harcamalarımız sırf keyfimiz ve zevkimiz için yaptığımız ödemeler olabillir. Parayla ilgili konularda sınandığımız şu günlerde sınavın halen devam ettiğini unutmamalıyız. Venüs’ün desteğiyle kendimize yeni bir yol arayabilir, geliştirdiğimiz vizyonla ilerleyebiliriz. Bu ilerleyişte bir takım yetenekli kimselerden de fayda görebiliriz. Bolluk ve esenlikler dolu bir hafta dilerim.

YAY Burcu 13-19 Haziran 2016 Haftalık Burç Yorumu
Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar. Bu hafta Merkür’ün İkizler burcuna girmesiyle özellikle ikili ilişkilerde sevgiliniz yada eşiniz ile ilgili yaşadığınız bir takım sorunların çözümüne çok yakınsınız. Varolan anlaşmazlıkları, kendinizi ifade ederek ve sorunu çözüme kavuşturacak adımlar atarak sonlandırabilirsiniz. Fırtınanın dindiği bu dönemde aradığınız huzur sizinle olacak. Ayrıca Venüs’ün de Yengeç burcunda ilerlemesiyle ihtiyacınız olan krediye erişebilir, beklenmedik gelirler elde edebilirsiniz. Şansın sizden yana olduğunu unutmayın. Borçlar ve ödemeler açısından lehinize bir takım gelişmeler sizinle. Fırsatları iyi değerlendirin ve imkanları iyi kullanın derim. Bu haftaki açılardan kendinizi ve yaşadığınız yeride ilgilendiren gelişmeler var. Yerleşim için birşeyler düşünüyorsanız ve imkanınız varsa ertelemenizi öneririm. İyi haftalar dilerim.
 
OĞLAK Burcu 13-19 Haziran 2016 Haftalık Burç Yorumu
Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar. Haftaya Merkür’ün kendi burcu İkizler’e girmesiyle başlıyoruz. Çalışma hayatınızda, ofis arkadaşlarınızla ve elinizdeki projelerle ilgili güzel destekleyici etkiler bulabileceksiniz. Kimi sorunlar varsa bu sorunları aşacağınızdan emin olun. Yılın ilk yarısı çok iyi geçmemiş olabilir ama aşama aşama tabiki zamana bağlı olarak yavaş da  olsa herşeyin yoluna girdiğini göreceksiniz. Bu cümleyi kurdum çünkü Venüs ikili ciddi ilişkiniz evinde bu hafta ilermeye başlayacak. Temmuz’un kalp ritmini duyar gibiyim. İkili romantik ilişkinizde ve eşinizle ilgili güzel gelişmelerin ve ilişkinin keyfini sürdüğünüz bir döneme giriyorsunuz. Var olan ilişkinizde olabileceği gibi yeni bir ciddi ilişkide yaklaşıyor sanırım. Benden duymuş olmayın. Hepinize mutlu aşk dolu günler dilerim.

KOVA Burcu 13-19 Haziran 2016 Haftalık Burç Yorumu
Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar. Bu hafta Merkür İkizler burcunda ilermeye başlayacak. Aşk hayatınızda kimi sorunları çözümleyebilecek mevcut sorunları aşabileceksiniz. Hoşlandığınız kişiye açılabilir, duygularınıza karşılık bulabilirsiniz. Çalışma hayatınızla ilgili de Venüs bu haftadan itibaren sizlerle. Kimi organizasyonların içinde yer alabilir, yeni projeler üstlenebilirsiniz. İş yerinizde takım çalışması içinde güzel bir hafta. Sağlıkla alakalı konularda, kimi tedavilerde güzel sonuçlar alabilir, sağlık sorunlarını geride bırakabilirsiniz. Her ne olursa olsun, her daim sağlık sizinle olsun. İyi haftalar dilerim.

BALIK Burcu 13-19 Haziran 2016 Haftalık Burç Yorumu
Sevgili Balık burçları ve yükselen burcu Balık olanlar. Bu haftadan itibaren Merkür etkisi ile aile içinde var olan sorunların düzeldiği, yerleşim ile alakalı belirsizliklerin giderildiği bir haftaya adım attınız. Akıl temelinde bu konularla ilgili herşeyi netleştiriyorsunuz. Aile içi iletişimin düzeldiği, beraberce ortak akılla kararlar alacağınız bir dönemdesiniz. Yaz geldi ve hepimiz yaz modundayız ve kimilerimizde aşkı arıyor. Bu haftadan itibaren Venüs sizinle. Aşk hayatınızda yeni ilişkilere açıldığınız varsa mevcut ilişkinizde keyifli bir döneme giriyorsunuz. Ayrıca çocuklarınızla ilgili sevindirici gelişmelere hazır olun. Mutlu, aşk ve keyifli dolu bir hafta dilerim.

KARŞI ASTROLOJİ | @emre_ercetin | @AstrolojiBojimo

    :

    :

    :

    :

    "Haftalık Burç Yorumları | 13-19 Haziran 2016" hakkında Tweetler
    YAZARIN DİĞER YAZILARI
    https://twitter.com/KarsiGazete