Haftalık Burç Yorumları | 30 Mayıs - 6 Haziran 2016

30 Mayıs 2016 - 12:18

 
KOÇ Burcu 30 Mayıs - 6 Haziran 2016 Haftalık Burç Yorumu
Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar. Bu hafta yeni ay etkileriyle karşılaşacaksınız. Haftasonuna doğru gündeminiz kardeşleriniz, yakınlarınız, iletişim ve medya konuları, yeni sözleşmeler, bazı seyahatler ve yurtdışı konuları. Haftanın ilk günü gizlilik içeren konularla uğraşabilir, kendi dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz sonrasında hafta ortalarına doğru kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. Bu hafta değişik etkiler de içeriyor. 12. Evinizdeki Neptün ile Güneş ve Ay’ın kare açıları sizleri biraz zorlayabilir. Kardeşlerinizin yada yakınlarınızın sizden gizledikleriyle yüzleşebilir, hayal kırıklıkları yaşayabilir, kimi engellemelerle karşılaşabilirsiniz. Bu hafta da yakınlarınızla yüzleşme haftası da olabilir sizler için. Satürn Güneş karşıtlığı da sizleri yurtdışı bağlantılı konular, e-ticaret, alım satım gibi konularla ilgilenmenizi sağlayabilir, yeni ay zamanı kimi fırsatlar görebilirsiniz. Bu dönemde gayret göstererek ve sorunların üstesinden gelerek kazançlı çıkabilirsiniz. Kimi seyahatlerinizde söz konusu olabilir. Yola çıkmadan önceden herşeyi kontrol ettiğinizden emin olun ve yola bir kaç saat erken çıkın. Gökyüzü bu kadar zor açılara sahipken temkinli olmakta fayda vardır. Kimi yükselen Koçlar ise teknik konularla, tamirat, bakım, temizlik gibi konularla uğraşabilir yaşadığı yerde kimi düzenlemeler yapabilir yada taşınma hazırlarına girebilir. Perşembe ve Cuma günleri kimi maddi kaynaklarla ilgilenebilir gelir-gider dengenizi düşünebilirsiniz. Hafta sonuna ise yukarıda saydığım kimi konularla ilgili yoğun geçecektir sizler için. İyi haftalar dilerim. 

BOĞA Burcu 30 Mayıs - 6 Haziran 2016 Haftalık Burç Yorumu
Sevgili Boğa Burçları ve yükseleni Boğa olanlar, Bu hafta sizler için maddi kazançlar ve gelirler haftası. Yeni Ay sizlerin maddi kazançlar evinde meydana geliyor. Hafta sonuna doğru bu konularla ilgili gelişmeler bekliyor sizleri. Hafta başlarında kendinizle ilgilenmek isteyebilir, kişisel bakım ve alışveriş gibi konularla zaman geçirebilirsiniz. Hafta ortasından hafta sonuna doğru ise finansal konularla, gelir getiren gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Gökyüzündeki Güneş – Satürn karşıtlığı ve Neptün – Güneş – Ay karesi ise gelir kapılarınızı açarken beklenmedik giderleri de gündeme getirebilir. Bu konularda temkinli hareket etmeli ve yeni ay etkileri lehinize çevirmek için en doğru ve güvenli yolu seçip atılım yapmalısınız. Çünkü bu yeni ay zamanı hiçbir şey garanti değil. Unutmamalısınız. 

İKİZLER Burcu 30 Mayıs - 6 Haziran 2016 Haftalık Burç Yorumu
Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar. Bu hafta en çok sizler için önemli çünkü burcunuzun üzerinde bir Yeni Ay var. Bu yeni ay ile kimi kişisel başlangıçlar yapmak isteyebilir, yeniliklere adım atmaya çalışabilir, imajınızı değiştirme, tarzınızla ilgili kimi değişimlere gitmek isteyebilirsiniz. Saçınızı bence bu yazın trendlerine göre boyatın yada kestirin. Risk almaya, kendinizden emin olmaya gerek yok. Otoritere uyun. Çünkü bu hafta yanılgılar da var sizler için. Ciddi ilişki ve evlilik evinizdeki Ay – Satürn karşıtlığı da sizleri zorlayabilir, yol ayrımına gelebilirsiniz. Daha gerçekçi düşüncelerle konuya yaklaşmakta hayır vardır. Aklınızda olsun ! Kariyer ve işinizle ilgili konularda kimi hayal kırıkları olabilir. Bu konularda da aceleci olmamakta fayda vardır. Kariyerinizle ilgili konularda karar alırken en azından orta vadeli ve gerçeklere daha yakın düşünün. Hafta sonuna doğru şartlar belirginleşirken haftaya dostlarınızla beraber başlayabilirsiniz. Ardından kendinizi dinlemek için biraz vakit yaratmalı, yeni ay’a enerjimizi ve duygularımıza daha kontrollü olarak başlamak sizler içşn daha iyi olacaktır şahsi kanaatimce. Keyifli ve sabırlı haftalar dilerim.
 
YENGEÇ Burcu 30 Mayıs - 6 Haziran 2016 Haftalık Burç Yorumu
Sevgili Yengeç burçları ve yükselen burcu Yengeç olanlar. Bu hafta İkizler kadar sizin içinde önemli. En önemli gündeminize gelmeden önce hafta  başlarına değinmek istiyorum. Hafta başlarında kariyer ve işinizle ilgili konulara odaklanabilirsiniz, Hafta ortasında ise arkadaşlarınızla vakit geçirmek hatta hafta sonuna doğru ve yeni ay zamanı dönemlerinde planlar yapmak sizlere iyi gelecektir. Tüm bunları anlatmamın sebebini esas gündeminize geldiğinizde anlayacaksınız. Bu Yeni Ay zamanını hayat sanki sizin dışınızda gelişiyormuş hissiyle, yaşamınızın kontrolünü yitirmiş gibi hislerle yaşamanıza sebep olabilir. Depresyona meyil gösterebilir, geçmişinizi özleyebilir, eski sayfaları tekrar açmak isteyebilirsiniz. Yaşadığınız bu duygulara kapılıp gitmek yerine hafta başındaki konulara odaklanmak ve elinizdeki işleri tamamlamak en doğrusu olacaktır. Hiçbir şeyin zamanlaması elbet tesadüf değildir. Kendinizle hesaplaşmanız gerekiyorsa ve geçmişteki bazı şeyleri düzeltmek elinizdeyse zaman kaybetmenin anlamı yoktur sevgili Yengeçler. Bu kış gibi günler aslında sizleri Temmuz ay’ına yani sizlerin dönemine hazırlamakta. Bu haftayı sadece zor bir viraj olarak algılayın. Eğer tatil planlarınız varsa, kimi seyahatler ve yurt dışı bağlantılı konular gündemdeyse sürpriz gelişmelere, ertelenmelere hazır olun. Kim bilir belki de bu hafta gökyüzü sizlere hayata biraz farklı bakmanız, bakış açınızı değiştirmeniz, yeni bir şeyler öğrenmeniz ve kendinizi geliştirmeniz için fırsat veriyor. Çünkü bu haftaki kare açılar bunlara müsait. Unutmayın kendinizi geliştirdikçe, öğrendikçe ve farklı yaklaşımlara  sahip oldukça gelecekteki bu haftaki gibi dönemleri daha kontrollü ve ustaca atlatmamızı hatta şartları kendi lehimize çevirmemizi sağlayacaktır. İyi haftalar efendim.
ASLAN Burcu 30 Mayıs - 6 Haziran 2016 Haftalık Burç Yorumu
Sevgili Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar. Bu haftanın gündemi haftanın ilerleyen günlerinde doğru arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle ilgili yeni gelişmeler sizleri beklemekte. Yeni dostluklar kazanmakla birlikte gökyüzündeki sert açılardan dolayı bazı arkadaşlarınızla aranızda açılabilir. Bu konular bazı ödemeler ve finansal konulardan da kaynaklanabilir. Ayrıca maddi konularda da adımlar atarken mümkün olduğunca risklerden kaçınmalısınız. Hafta başında yabancılarla ilgili konularda yada kimi seyahat planları yapabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günü iş ve kariyerizi ilgilendiren kimiz düzenlemelerde yapabilirsiniz. Hafta sonunda ise Yeni Ay yazının başında yer verdiğim konularda malum gelişmeler getirebilir. Bu dönemde kimi gerginlikler olabilir. Bunların üzerine aşk yaşamınız, keyif alanlarınız yada çocuklarınızla ilgili bir takım gergin ve stresli durumlar yaşayabilirsiniz. Olaylara daha kontrollü yaklaşmalı, ani öfkelenmelerden kaçınmalıyız. İyi haftalar ve güzel gelişmeler dilerim. 

BAŞAK Burcu 30 Mayıs - 6 Haziran 2016 Haftalık Burç Yorumu
Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar. Bu haftaya kimi ödemeler ve finansal konularla ilgili durumlara göz atarak başlayabilirsiniz. Haftanın ilerleyen günlerinde kariyerinizle ilgili Yeni Ay etkileri altına gireceksiniz. Bu konularla ilgili yeni değişimler, terfiler, atamalar söz konusu olabilir. Herşey planladığınız gibi gitmeyebilir ve kimi ertelenmeler yaşayabilirsiniz. Yeni Ay zamanı Güneş ve Ay’ın Neptün ile sert açısından dolayı planlarınızı daha sağlam ve gerçekler üzerine kurmalısınız. Birlikte yaşadığınız insanlar, eviniz ve ailenizle ilgili de bir takım konular da söz konusu. Kariyer ile ilgili canınızı sıkan durumlar söz konusuyken gerginliğimizi evimize, aile büyüklerimize yansıtmamalı, bu durumunda ortaya çıkmasıyla oluşan stresi iş ortamına ve üstlerimize de yansıtmamalı, tartışmalardan kaçınmalıyız. Gerçekçi yaklaşmamız gereken bir diğer konu da evlilik, romantik ilişkimiz ve iş ortaklığımızla alakalı. İşin içinde Neptün olduğundan dolayı hayallerimizi değil, gerçekleri konuşmalı ve rotamızı çizmeliyiz. Sevgili Başaklar sizlere güzel bir hafta ve güzel gelişmeler dilerim. 

TERAZİ Burcu 30 Mayıs - 6 Haziran 2016 Haftalık Burç Yorumu
Sevgili Terazi burçları ve yükselen burcu Terazi olanlar. Bu haftanın gündemi sizler için yabancılarla ilgili konular, uzak seyahatler, kimi bir takım yazılı ve görsel medya konuları ve bazı hukuksal konular olabilir. Haftaya ofisiniz ve çalışma ortamınız ile ilgilendikten sonra eşinizle beraber hareket etmek isteyebilir ikinizi ilgilendiren alanlara yoğunlaşabilirsiniz. Perşembe ve Cuma kimi ödeme planları yapabilir bir takım finansal adımlar atabilirsiniz. Hafta sonuna ise yeni ay gündemiyle başlayabilirsiniz. Kendinizde yeni bir farkındalık yakalayabilir, yeni kararlar alabilir, hayatınıza yeni bir yön çizmek isteyebilirsiniz. Yeni Ay zamanı gökyüzündeki sert açılardan kardeşleriniz ve yakın çevre alanlarınızda etkilecek. Kimi yanlış anlaşılmalar, mağduriyetler olabilir. İletişim kurmakta zorlandığınızı da hissedebilirsiniz. Kendinizi ifade ederken de zorlanabilirsiniz. İletişim ve ulaştırma gibi konularda da son enter’a basmadan önce ve son adresi yazmadan önce sıkı sıkı göz atmakta ve kontrol etmekte fayda da olabilir.

AKREP Burcu 30 Mayıs - 6 Haziran 2016 Haftalık Burç Yorumu
Sevgili Akrep Burçları ve yükseleni Akrep olanlar. Haftaya çalışma yeriniz ve ikili ilişkinizle ilgili gündem ile başlayabilirsiniz. Yeni Ay zamanı özellikle hafta sonuna doğru esas gündeminiz ise finansal kaynaklar, borçlar, ödemeler ve diğer alacaklarımız. İşin içinde Neptün olduğundan ve Ay ve Güneş ile yapacağı sert açıdan dolayı bu konularla ilgili ödemelerde gecikme, beklenti içindeyseniz gerçekleşmemesi gibi durumlar söz konusu. Bunun yanı sıra bu konularla ilgili zamanında yapılmamış ödemeler, borçlar gibi durumlar baş ağrıtabilir. Bu yüzden bu konulara biraz özen göstermek gerekebilir. Ayrıca keyfi harcamalardan, şans oyunlarından ve kumar makinalarından da uzak durmak gerekebilir. Çünkü keyfinizi kaçıran durumlar yaşayabilirsiniz, Maddi konularda hayal kırıklığı yaşamamak için para gibi somut konularda daha somut, daha gerçekçi yaklaşımlar ve planlar yapmak bizleri böyle dönemlerde daha tecrübeli kılacaktır. Hayaller, hayatlar sendromu yaşamamak için benden söylemesi. Trajikomik durumlara düşmeyin.

YAY Burcu 30 Mayıs - 6 Haziran 2016 Haftalık Burç Yorumu
Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar. Bu hafta sizleri ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklık alanlarında Yeni Ay bekliyor. Yeni Ay etkilerini daha çok hafta ortasından hafta sonuna doğru yaşayacağız. Haftanın ilk günü yaşadığımız yer ve ailemizle ilgili konularla ilgilenirken, sonraki Salı, Çarşamba özel hayatımız ve keyifli konularla ilgilenebiliriz. Perşembe ve Cuma günü ofis ve çalışma yerimizde bir takım işlerimizle yakından ilgilenmemiz gerekebilir. Esas bu haftayı şekillendiren ise hafta sonuna doğru yaşayacağımız Yeni Ay etkileri ile Ay, Güneş ve Neptün’ün sert etkileşimi olacaktır. Neptün’ün zorlu açısından dolayı partneriniz, eşiniz yada ortağınızla ilgili bir takım beklenmedik gelişmeler yaşayabilir, onları ve kendinizi sorgulayabilir, güven sorunları yaşayabilirsiniz. Yeni Ay zamanı burcunuzdaki Satürn ile Ay ve Güneş’in karşıtlığı da sizleri gerebilir bazı atmak istediğiniz adımları atamayabilir, başlangıçlarınızı erteleyebilir yada sorgulayabilirsiniz. Aslında sizin için bir sınav haftası diyebiliriz. Neyi gerçekten çok istediğimizle ilgili sınanacağız. Hayal mi görüyoruz, gerçeklik payı nedir ?  Hepsinin cevabını alacağız. Aslında hak edip, etmediğimizi anlayacağız.
 
OĞLAK Burcu 30 Mayıs - 6 Haziran 2016 Haftalık Burç Yorumu
Sevgili Oğlak burçları ve yükselen Oğlaklar. Bu hafta sizleri, çalışma yerinizdeki koşullar ve çalışma arkadaşlarınız arasında yeni gelişmeler ile gelen Yeni Ay etkileri bekliyor. 3. Evinizdeki Neptün ile 6. Evinizdeki Ay ve Güneş’in sert etkileri gökyüzüne hakim. Çalışma koşullarınızda ve çalışma yerinizde bir takım yenilikler ve sorumluluklar mevcut olmakla birlikte, yeni organizasyonlarda söz konusu olabilir. Ama işin içinde Neptün olduğunda çalışma arkadaşlarınız ile ilgili bir takım yanılsamalar yaşayabilirsiniz. Sistem olarak düşündüğünüzde iş çevrenizdeki çalışma arkadaşlarınızın sadece iş arkadaşı olduğunu düşünüp istisnalar dışında tabiki, rekabet ve yükümlülük ortamında olduğunuzu unutmadan hareket etmeniz ve karşınızdakilere güvenmeniz gerektiği kadar güvenmek zorunda olduğunuzu unutmamalısınız.

KOVA Burcu 30 Mayıs - 6 Haziran 2016 Haftalık Burç Yorumu
Sevgili Kova burçları ve yükselen Kovalar. Bu hafta sizler için gündem aşk ve keyif alanınızdaki Yeni Ay etkileri. Haftaya yakınlarınız ve anlaşmalar, iletişim ve teknik konularla ilgilenerek başlarken, yaşadığınız yerde düzenlemeler yada aileyle ilgili kimi konularla uğraşabilirsiniz. Hafta sonuna doğru ise aşk ve keyif alanlarınızdaki Yeni Ay etkilerini daha yakından yaşamaya başlayacaksınız. Bazı yanılgılar, ikilemde kalmalar yaşayabilirsiniz. Yeni bir ilişkinin başındaysanız yada flört söz konusu ise kendimizi ilişkiye kaptırmadan karşımızdakini gözlemlemek daha hayırlı olacaktır. Belki siz de masum değilsiniz ama aldatılan tarafda olmak istemezsiniz. Haftayı daha kreatif projelerle geçirebilir, daha keyifli organizasyonlara katılabilirsiniz, Yalnız keyfi harcamaları abartmamalıyız, bütçemizi aşabilir, bazı harcamalarımızdan pişmanlık duyabiliriz.

BALIK Burcu 30 Mayıs - 6 Haziran 2016 Haftalık Burç Yorumu
Sevgili Balık burçları ve yükselen burcu Balık olanlar. Haftaya maddi konularla ilgilenerek başlayabilir, hafta içini yakın çevremizle ilgilenerek yada kardeşlerimizle ilgili konularla, kimi bakım, onarım gibi konularla ve iletişim temelli işlerimizle ilgilenerek tamamlayabiliriz. Tüm bu yoğunlukların ardından ise esas gündemimiz hafta sonuna doğru yaşadığımız yerle ilgili yeni gelişmeler olacaktır. Taşınabilir, evde yeni bir düzen kurabilir, yaz için gerekli bakım onarımla ilgilenmek zorunda kalarak başlayabilirsiniz. Aile bireyleriyle ilgili konulara da titizlikle yaklaşmalısınız. Güneş – Neptün, Ay – Neptün sert açısı ise ailenizle aranızda bazı sorunları ortaya çıkarabilir, bazı aldanmalar, hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Bu dönemde Satürn karşıtlığından dolayı Yeni Ay civarında iş ve kariyerle ilgili konularda da kimi mücadeleler verebilir, gerginlikler yaşayabilirsiniz. Olayları soğukkanlılıkla ele almanızı tavsiye ediyorum sevgili Balıklar. Duygusal davranmayıp, olayları net görmeye çalışırsanız Haziran ayının ilk yarısını hafif atlatabilir, kazançlı çıkabilir, belki yeni evinizin keyfini sürebilir ve herşeyi düzeltmenin mutluluğunu yakalayabilirsiniz.

KARŞI ASTROLOJİ | @emre_ercetin | @AstrolojiBojimo

    :

    :

    :

    :

    "Haftalık Burç Yorumları | 30 Mayıs - 6 Haziran 2016 " hakkında Tweetler
    YAZARIN DİĞER YAZILARI
    https://twitter.com/KarsiGazete