Günün Videosu

Yandaşlardan akıllara zarar vatandaşlık savunması

Tayyip Erdoğan'ın son icraatı olan Suriyelilere vatandaşlık verilmesi konusu, yandaş kanalda akıllara zarar savunmayla desteklendi.
Gündemden düşmeyen Suriyelilere vatandaşlık verilmesi konusunu tartışmaya çalışan yandaşlar, ilginç yöntemler izleyerek insanları vatandaşlık konusunda ikna etmeye çalışıtı.

AKP'ye yakınlığıyla bilinen A Haber'de yayınlanan tartışma programında, Cemil Barlas akademisyenlere taş çıkartacak bir bilgiyle Suriyelilere vatandaşlık konusundaki fikirlerini söyledi.

GLOBAL ISINMAYLA ZATEN GELECEKLERDİ

Her biri ayrı ayrı trajikomik söylemlere imza atan yandaşların arasından, en ilginç savunma Barlas'tan geldi.

Barlas konuşmasında "Bir taraftan da çok takip etmiyoruz ama global ısınma diye bir şey var. Global ısınmayla n'oluyor? Bir takım daha yeşil alanlar kuraklaşıyor ve coğrafya değişiyor yukarı doğru. O kuraklaşan alandaki insanlar orada yaşayamayacak. Yani zaten bu göçler olacak. Hızlandırılıyor ama hızlandırılmasa da bu göçler olacak. Onların o vatanı terk edip geldi diyorlar, nasıl yaptı biz burda niye sahip çıkalım? E burası da belki bir çöl olsa buraya da belki kimse sahip çıkmazdı. Şimdi böyle bir gerçek var yani." dedi.

Suriyelilere neden vatandaşlık verilmeli gelin bir de yandaşlardan dinleyelim:

 

karsigazete.com

    :

    :

    :

    :

    "Yandaşlardan akıllara zarar vatandaşlık savunması" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete