Vatandaştan tembihli müftüye tepki: Öğüdünü iyi almışsın!

Şehit Yüzbaşı Ali Alkan'ın defninden sonra Osmaniye İl Müftüsü Ramazan Çortul'un yanına gelen bir vatandaş "Sen dün öğüdünü iyi almışsın. Sana bu dünyada, öbür dünyada hakkımı helal etmiyorum" dedi.
Osmaniye'nin son günlerdeki 6 şehidinden biri olan Şehit Yüzbaşı Ali Alkan'ın defninden sonra müftünün yanına gelen vatandaşlardan biri, "Sen dün öğüdünü iyi almışsın. Sana bu dünyada, öbür dünyada hakkımı helal etmiyorum." dedi.

Şırnak'ın Beytülşebap ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından tarafından şehit edilen Osmaniyeli Yüzbaşı Ali Alkan için öğlen namazının ardından Enverül Hamit (Büyük) Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Ancak AKP'lilerin namaza katılması nedeniyle gerginlik oluştu. Tartışma bitmeden cenaze namazına başlayan Osmaniye İl Müftüsü Ramazan Çortul, cenaze namazına gelenlerden helallik alınmadı, müftü tek başına cenaze namazını kıldı. Cenaze daha sonra musalla taşından kaldırıldı. Vatandaşlar bu duruma tepki gösterdi.

Müftünün yanına gelen diğer vatandaş ise "Hocam sizin yapacağınız en iyi iş Allah rızası için emekli olun. Allah rızası için emekli olun. Allah'ın hatibi ya da Allah'ın müftüsü olun. Allah'ın kuluna kulluk etmeyin. Allah'ın kuluna kulluk ediyorsunuz" diyerek tepkisini dile getirdi.

İÇKİLİ BARI HİZMETE AÇMIŞTI!

Tembihlü müftü Ramazan Çortul daha önce de skandal bir olaya imza atmıştı. Adana Havalimanı'nda hizmete giren "Cafe Bar"ın açılış törenine Seyhan İlçe Müftüsü Ramazan Çortul da katılmıştı. Açılışta dua okuyan Müftü Çortul,açılıştan sonra mekanın içkili bir yer olduğunu öğrenince şoka uğramıştı. Müftü Çortul, "Cafe Bar mar nedir bilmem. İçkili bir yer olduğunu bilsem zaten gitmezdim" diyerek kendini savunmuştu.

    :

    :

    :

    :

    "Vatandaştan tembihli müftüye tepki: Öğüdünü iyi almışsın!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete