Günün Videosu

Tesadüfün böylesi! Sinem Şenbaş, Melih Gökçek’in kapı komşusu çıktı

Ankara’da 7 milyon liralık ihale alan şirketin sahibi Sinem Şenbaş, Melih Gökçek’in kapı komşusu çıktı.
İzmir Büyükşehir Belediyesi AKP’li Meclis Üyesi Erkut Şenbaş’ın gelini Sinem Şenbaş’ın sahibi olduğu 10 bin lira sermayeli şirket Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin 7 milyon liralık ihalesini aldı.

Melih Gökçek’in başkanı olduğu Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ANFA’nın açtığı ‘istisna’ kapsamındaki ihaleyi Sinem Şenbaş’ın sahibi olduğu Zencefil İnşaat Taahhüt Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kazandı. Şirketin adresi olarak ise Çankaya’daki İlkadım Mahallesi 747 Sokak E-2 Blok No:30/49’da bulunan apartman dairesi gösterildi. Bu adresteki bina lüks konutların bulunduğu Dikmen Vadi Konutları’na ait. Yani Sinem Şenbaş oturduğu konutu, şirket adresi olarak göstermiş.

Tesadüfe bakın ki Şenbaş ile Belediye Başkanı Melih Gökçek aynı sitede oturuyor. Sitede Avrupa Birliği eski Bakanı Egemen Bağış’ın da evi bulunuyor.



ŞİRKET 2014 YILINDA KURULMUŞ

Sinem Şenbaş ile İzmir Büyükşehir Belediyesi AKP’li Meclis Üyesi Erkut Şenbaş’ın oğlu Ali Sedat Şenbaş 2006 yılında evlendi. Şenbaş çiftinin düğün törenine 9’uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ve eski başbakanlardan Necmettin Erbakan da katılmıştı.

ANFA’nın sorumluluğunda bulunan park, yeşil alan, piknik bölgesi, mezarlık, baraj ve fidanlık ile restoran şantiyesi ve fabrikalarında çalıştırılmak üzere hizmet alımı için açılan ihale geçen yıl haziran ayında yapıldı. İhaleye iki şirketten teklif geldi.

En düşük teklifi 2014 yılında 10 bin lira sermaye ile kurulan Zencefil İnşaat Taahhüt Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi verdi. 7 milyon 560 bin 372 lira ile Sinem Şenbaş’ın kazandığı ihalenin belediyeye toplam maliyeti ise 7 milyon 721 bin 814 lira 19 kuruş olarak belirlendi. İhale “istisna” kapsamında yapıldı.

Kaynak: sozcu.com.tr / Bora Erdin

    :

    :

    :

    :

    "Tesadüfün böylesi! Sinem Şenbaş, Melih Gökçek’in kapı komşusu çıktı" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete