Şehide 5 ayda ikinci ayıp!

Şehidin mezarındaki Türk Bayrağı ikinci kez çalındı.
Zonguldak'ın Alaplı İlçesi'nde şehit piyade onbaşı Ferhan Boz'un mezarı başındaki Türk bayrağı ikinci kez çalındı. Şehidin kardeşi Mehmet Ali Boz, itfaiyenin yardımıyla göndere yeni Türk bayrağı çekti.

Piyade Onbaşı Ferhan Boz, 2008 yılında Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde vatani görevini yaparken, cinnet getiren bir askerin açtığı ateş sonucu şehit düştü. Şehit Ferhan Boz'un 690 Evler Mezarlığı'ndaki kabri başında göndere çekilen Türk Bayrağı, geçen yıl 14 Aralık'ta çalındı.

Bundan bir süre sonra geçtiğimiz günlerde şehit mezarındaki Türk Bayrağı ikinci kez çalındı. Şehidin kardeşi Mehmet Ali Boz, Alaplı Belediyesi itfaiye ekiplerinin yardımıyla göndere yeni Türk bayrağı çekerken, polise de şikayette bulundu.

Mehmet Ali Boz, Türk Bayrağı'nın 5 ay içinde ikinci kez çalındığını söyleyerek şöyle konuştu:

"İlk çalındığında yine aynı şekilde itfaiyenin yardımıyla yeni bayrak çektik. Şimdi onu da indirmişler. Bayrağın rüzgar nedeniyle uçması ya da yırtılması söz konusu değil. İpleri kopartılarak direkten indirilmiş. Kimlerin neden yaptığını bilmiyorum ama araştırıyorum. Polise suç duyurusunda bulundum. İnşallah kimin yaptığını bulurlar."

Kaynak: DHA

    :

    :

    :

    :

    "Şehide 5 ayda ikinci ayıp!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete