Polis CHP il binasını kuşattı!

Polis, CHP'nin astığı yolsuzluk pankartını indirmek için CHP il binasını ablukaya aldı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu‘nun, “17-25 Aralık haftası ‘Hırsızlar Haftası’ olsun ve hırsızlar tarafından AKP Genel Merkezi’nde kutlansın” önerisinden sonra, CHP tarafından 17-28 Aralık ile ilgili afişler hazırlanmıştı.

Bu afişleri birçok yere asacağını söyleyen CHP yönetimi, 17-25 Aralık haftasını “Yolsuzluk ve rüşvetle mücadele haftası” olarak ilan edeceklerini duyurmuştu.

CHP’liler Aydın’da İl Başkanlıkları’nın binasına “17-25 Aralık Rüşvet ve Yolsuzluk Mücadele Haftası Olsun” pankartını astı. Polisler, CHP’nin yolsuzluk pankartını indirmek için harekete geçti.

CHP Aydın İl binasının kapısa gelen polisler, CHP’lilerden astıkları pankartı indirmelerini söyledi.

Gerçek Gündem’den Ozan Buz’un haberine göre, CHP’liler ise polisi, CHP il binasına almayarak 17 Aralık Büyük Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonu’nda yaşanan hukuksuzlukları ve AKP’nin yolsuzluğunu protesto ettiklerini belirterek, CHP il binasının kapısını kapattı.

Polisler ise CHP’lilerin bu hamlesine karşılık itfaiyeden vinç istedi. Aydın’da CHP’liler ve polisler arasında gergin bekleyiş sürüyor.

CHP Aydın Gençlik Kolları Başkanı Kemal Güneri, yaptığı açıklamada, “CHP Aydın İl Başkanlığı’mıza astığımız 17 Aralık Büyük Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonu ile igili pankartımız emniyet güçlerince indirilmeye çalışılıyor.

Aydın’da hükümetin hırsızlıklarına, banka müdürlerinin evlerinden çıkan ayakkabı kutularına, bakanların çikolota kutularında 500 bin TL ve 700 bin TL’lik saatle rüşvet ağının merkezine oturmasına karşı çıkan herkesi CHP Aydın İl Başkanlığı’nın önüne davet ediyoruz” dedi.





    :

    :

    :

    :

    "Polis CHP il binasını kuşattı!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete