PKK’dan acı itiraf!

"Devletin süreci bırakacağını biliyorduk. Bu sürede büyüdük ve organize olduk"
Türkiye son bir buçuk aydır terör örgütü PKK’nın kanlı saldırılarına şahit oluyor. Özellikle bombalı saldırılarda birçok polisimiz, askerimiz şehit düştü. 2012 yılına kadara daha çok karakol baskını şeklinde yapılan saldırılar yerini önceden döşenmiş bombalarla, hain tuzaklara bıraktı. Amerikan gazetesine konuşan bir terörist ise bu bombaları “ne zaman ve nasıl” yurda soktuklarını itiraf etti.

Wall Street Journal’a konuşan terörist. AKP’nin çözüm süreci dediği dönemdi hazırlıklarını yaptıklarını, bombaları stokladıklarını anlattı. Terörist “Sadece Güneydoğu değil biz her yerdeyiz” diye de Türkiye’yi tehdit etti.

“HER YERDEYİZ”

ABD’nin Wall Street Journal gazetesi’ne konuşan bir PKK’lı terörist Türkiye için acı itiraflarda bulundu. “Türkiye’nin Kürtlerin çoğunluk olduğu Güneydoğusu’nda kent savaşı kızışıyor” başlıklı bir haberde görüşlerine yer verilen 22 yaşındaki Berman adlı kadın terörist “Sayımız çok. Şu anda Türkiye’nin her kentindeyiz” dedi.

“ÇÖZÜM SÜRECİNDE BÜYÜDÜK VE ORGANİZE OLDUK”

10 kişilik bir PKK timinin başında olduğu belirtilen Berman isimli PKK’lı terörist; İstanbul’da okuduğu üniversiteyi geçen yıl bırakarak terör örgütü PKK’nın gençlik yapılanması YDG-H’ye katıldığını anlattı. Berman isimli terörist, “Devletin barış görüşmelerini bırakacağını biliyorduk. Bu nedenle geçen sürede büyüdük ve organize olduk” dedi.

Kaynak: Sözcü

    :

    :

    :

    :

    "PKK’dan acı itiraf!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete