Oyuncu Ersin Korkut havaalanında saldırıya uğradı iddiası!

Sosyal medyada ve bazı internet sitelerinde dolaşan bir habere göre Yılmaz Erdoğan'ın kuzeni ünlü oyuncu Ersin Korkut'un darp edildiği iddia edilen bir video paylaşıldı.
İddia edilen görüntülerde ünlü tiyatro oyuncusu Yılmaz Erdoğan'ın kuzeni oyuncu Ersin Korkut'u bir havalimanında "Vatan haini" diyerek saldırdılar. Olayın görüntüleri de sosyal medyaya düştü. Görüntülerde Korkut olduğu iddia edilen kişiye feci şekilde saldırıldığı görülüyor.

Ancak Ersin Korkut'un abisi Erdoğan Korkut, görüntüdeki kişinin Ersin Korkut olmadığını söyledi.

ABİ KORKUT: GÖRÜNTÜDEKİ ERSİN DEĞİL

Korkut haberler.com'a verdiği demeçte,"Ersin şuan bir dizi provasında. Durumu da gayet iyi. BKM'deki bir dizinin prova çekimlerinde bulunuyor. Böyle bir olay onun başına gelmiş değil.Görüntüdeki Ersin değil. Zaten olay Trabzon Havalimanı'nda geçiyor. Ersin, bugüne kadar Trabzona da gitmiş değil" ifadelerini kullandı.

KORKUT TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Ersin Korkut, daha önce sosyal medya hesabından, fotoğrafının HDP mitingine photoshop ile eklendiğini belirterek, yaşananlara anlam veremediğini söylemişti. Açıklamasında Korkut, fotoğrafının montajlandığını belirterek, "Dil, din ve irade özgürlüğüne inanan bir insan olarak buradan açıkça belirtmek isterim ki tutabileceğim tek taraf; savaşsız, terörsüz ve linç kültüründen uzak bir ortamın tarafıdır" ifadesini kullanmıştı.

İşte o görüntüler... 

DİKKAT! GÖRÜNTÜLER ŞİDDET VE KÜFÜR İÇERMEKTEDİR!


 

    :

    :

    :

    :

    "Oyuncu Ersin Korkut havaalanında saldırıya uğradı iddiası!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete