O mühendisi öldüren bakın kim çıktı!

İstanbul’da öldürülen, İzmit Körfez Geçiş Köprüsü şantiye mühendisi Murat Usluoğlu'nun katili, eşinin eski erkek arkadaşı çıktı.
İstanbul’da, Mühendis Murat Usluoğlu’nun 5 ay önce evlendiği karısının eski sevgilisi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Gözaltına alınan şüphelinin, yakalanmamak için ilginç bir plan yaptığı belirlendi.

İİzmit Körfez Geciş Köprüsü’nde mühendis olarak çalışan Murat Usluoğlu, 23 Aralık’ta, Gaziosmanpaşa’da öldürüldü. Evinden çıktığı sırada bıçaklanan mühendisin cesedi, boğuşma sesleri üzerine dışarıya çıkan komşuları buldu. Olayın ardından, İstanbul Emniyeti’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü soruşturma başlattı. Cinayet Masası dedektifleri, olay yeri çevresindeki güvenlik kamera görüntüsü kayıtlarını topladı. İncelenen görüntülerde, olay saatinde, sokakta yürüyen bir kişi belirlendi. Araştırmalarda, şüphelinin Murat Usluoğlu’nun karısının eski erkek arkadaşı İlhan D., olduğu tespit edildi.



Dedektifler, cinayetin bir numaralı şüphelisi olan, evli ve bir çocuk babası İlhan D.’yi izlemeye başladı.Delil elde etmek için Mühendis Usluoğlu’nun eşinin ifadesine de başvurdu. Emniyette ifade veren genç kadın, “ İlhan eski erkek arkadaşımdı. Onunla çıktığım dönemde evli olduğunu bilmiyordum. Eşini ve çocuğunu, benden gizlemiş. Oğlunu bana yeğenim diye tanıtmıştı. Nişanlıyken, ‘Evlenemezsin’ diye beni tehdit etmeye başladı. Hatta eşimi de tehdit etmişti. Bana asla evlenmeyeceksin diyordu“ dedi.

KAMERADAN KAÇAMADI

Cinayetle ilgili tüm şüpheler İlhan D.’yi işaret ederken, bir güvenlik kamera görüntüsü polisin kafasını karıştırdı. İlhan D.’nin evinin bulunduğu sitedeki kameranın kaydettiği görüntüde, şüphelinin olaydan 3 saat sonra evinden çıktığı görülüyordu. Erken saatte dışarıya çıktığına dair bir işaret bulunamadı. Dedektifler, şüphelinin başka bir kapıdan çıkmış olma ihtimalini değerlendirdi. Polisin ısrarlı takibi, cinayetin sırrının çözülmesini sağladı. Binanın, bodrumdan bir çıkışı daha olduğu belirlendi. Sığınak kapısını gören bir güvenlik kamerasının kayıtları incelendi. Polisin saatlerce süren çalışması başarıya ulaştı. Kayıtlarda şüphelinin olay sabahı, bodrum kapısından çıktığı, cinayetin ardından ise geri döndüğü tespit edildi. İlhan D.’nin, ön kapıdaki kameralara yakalanmamak için bu kapıdan çıktığı belirlendi. Şüphelinin, sığınak kapısını gören kameraları fark etmediği iddi edildi.

Mobilya firmasında yönetici olan şüpheli, dün iş çıkışında gözaltına alındı. İlhan D., sorgulanmak üzere Gayrettepe’deki Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

Kaynak: Sozcu.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "O mühendisi öldüren bakın kim çıktı!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete