'Nilüfer dururken neden Kayahan'a bu ilgi demiştim...'

Müzik yazarı Murat Meriç, Kayahan'ın vefatının ardından müzik yaşamına ilişkin değerlendirmeler yaptı ve nasıl 'Kayahan' olduğuna dair bir hatırasını da anlattı.
Besteci ve müzisyen Kayahan Açar'ın vefatının ardından CNN Türk yayınına katılan müzik yazarı Murat Meriç sanatçının müzik yaşamına dair bilgiler verdi.

Kayahan'ın hayranlarının büyük sevgisini hep çok çalışarak ve üreterek kazandığını ifade eden Meriç, "Çocuklardan sevgililere uzanan farklı kesimlere hitap eden şarkılar yaptı" dedi.

Meriç, Kayahan'ın Nilüfer'le birlikte çalışmaya başlamasından sonraki ilk konserlerinden birini öğrenci olarak gittiği Ankara'da izlediğini ifade ederek, "Kayahan daha yeni tanınıyordu. Belki de Türkiye'de polisin girip sahnedekileri sevenlerinden korumaya çalıştığı ilk konserdir. Her ikisi de büyük ilgi görmüştü.

Ama Kayahan'a ilgi daha fazlaydı. Ben de, 'Orada Nilüfer varken neden Kayahan'a bu ilgi' diye garipsemiştim. Ancak hem o konserde hem sonrasında üst üste gelen yeni şarkılarla bu ilgiyi çok hak ettiğini gösterdi" dedi.

Kayank: Radikal

    :

    :

    :

    :

    "'Nilüfer dururken neden Kayahan'a bu ilgi demiştim...'" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ