close

Kayahan'ın son fotoğrafı ortaya çıktı

Usta sanatçı Kayahan'ın cenazesi bugün toprağa verilecek.
Kanser hastalığının ilerlemesi sonucu oluşan solunum yetmezliği ve bunun beraberinde gelişen çoklu organ yetmezliği nedeniyle dün sabah hayatını kaybeden usta sanatçı Kayahan'ın hastane odasındaki son fotoğrafı da ortaya çıktı.

Kayahan, 23 Mart’ta hastaneye kaldırılmış, sanatçıyı ilk ziyaret edenler kısa süre önce barıştığı eski dostu Nilüfer ile Sezen Aksu olmuştu. Hürriyet'in haberine göre sanatçı, yoğun bakıma alınmadan önce son kez dostları, eşi İpek Açar ve kızı Aslı Gönül’le objektife böyle poz vermişti.



LÜTFEN CENAZEYE ÇİÇEK GÖNDERMEYİN...

Kayahan için bugün saat 10:30'da Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda bir anma töreni düzenlenecek. Kayahan , Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazına müyeakip olarak Kanlıca Mezarlığı'na defnedilecek.

Kayahan'ın, vasiyeti gereği 'deniz gören bir yere defnedilmek istediği için' Kanlıca Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

Ayrıca sanatçının ailesi cenazeye çelenk göndermek isteyenlerin, çelenk yerine Mehmetçik Vakfı'na bağış yapmalarını istedi.  Kayahan bütün konserlerinde satılan hediyelik eşyalarının gelirini Mehmetçik Vakfı'na bağışlıyordu.

Kaynak: Hürriyet

    :

    :

    :

    :

    "Kayahan'ın son fotoğrafı ortaya çıktı" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ