​Kütahya Valisi'nin torpilli oğlu eski sevgilisini hastanelik etti!

Hastaneden darp ve cinsel saldırı raporu alan Yılmaz'ın eski sevgilisi G.U. şikayetçi oldu.
Ulaşılan bilgilere göre; Yılmaz, 24 Temmuz günü eski kız arkadaşının evini gitti. Aralarında kıskançlık yüzünden tartışma yaşandı. Bunun üzerine Vali'nin oğlu, kız arkadaşı G.U.'ya cinsel saldırıda bulundu. G.U.'nun bağırması üzerine sitenin güvenlik görevlileri eve geldi. Ardından da olay yerine polis çağrıldı. Devlet hastanesinden rapor alan G.U., Abdulkadir Yılmaz hakkında şikayetçi oldu.  

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz'ın oğlu ile ilgili olay geçtiğimiz ay Ankara'nın Çankaya ilçesinde yaşandı. İddialara göre, Abdulkadir Yılmaz ile eski kız arkadaşı G.U., 6 aydır gönül ilişkisi yaşıyordu. Ancak kıskançlık gibi nedenlerle G.U., Yılmaz'dan ayrıldı.


BABADAN TRT TORPİLLİ

TRT'de çalışan Yılmaz, bunu kabullenmek istemedi. Bu kapsamda da geçtiğimiz ay G.U.'nun Çankaya'daki lüks bir sitede bulunan evine gitti. Ancak üniversite öğrencisi genç kız, kapıyı açmak istemedi. Bunun ardından da Yılmaz, bağırmaya başladı. Site sakinlerinin rahatsız olması üzerine genç kız, Vali Yılmaz'ın oğlunu evine almak zorunda kaldı. Yılmaz, içeri girer girmez genç kıza saldırdı. Aralarında uzun süre tartışma yaşandı. Site sakinlerinin uyarısı üzerine olay yerine sitenin güvenlik görevlileri geldi. Site görevlileri, kapıyı açtıklarından genç kızı yerde yatarken buldu. Duruma müdahale eden site görevlileri, TRT çalışanı Yılmaz'ı etkisiz hale getirdi. Siteye polis çağrıldı. Polisler, yaşanan olayla ilgili tutanak tuttu. Olay daha sonra savcılığa taşındı. Soruşturma savcısı Tuncay Başaran'ın talimatı ile Yılmaz, ifadesinin alınması için Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Genç kız ise sağlık kontrolü için 29 Mayıs Hastanesine gönderildi. Hastanede genç kıza ‘darp ve cinsel saldırı' raporu düzenlendi. Rapor daha sonra Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne gönderildi. Raporla ilgili de savcı Başaran'a bilgi verildi.

VALİ YILMAZ'IN OĞLU: “KARI KOCA İLİŞKİSİ YAŞIYORDUK”

Genç kız emniyetteki ifadesinde Yılmaz ile 6 aydır birlikte olduğunu söyledi. 10 gün önce de kıskançlık yüzünden ayrıldıklarını kaydetti. Olayın yaşandığı gün de Yılmaz'ın evine gelerek kendisine saldırıda bulunduğunu dile getirdi. Kendisinden de şikayetçi olduğunun altını çizdi. Yılmaz ise kendisinin TRT Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı'nda çalıştığını aktardı. G.U., ile altı ay önce çıkmaya başladıklarını aktaran Vali Yılmaz'ın oğlu, “Bu sürede kendisi ile Türkiye'nin farklı şehirlerine gittik. Kaldığımız otellerde aynı odayı paylaştık. G.U., ile karı koca ilişkisi yaşıyorduk. Ben kendisini tehdit etmedim. Tacizde bulunmadım. Hakkımdaki ifadeler gerçeği yansıtmıyor” değerlendirmesinde bulundu.

Öte yandan Çankaya'daki lüks sitede AKP'nin bazı üst düzey yöneticilerinin de yaşadığı öğrenildi.

Kaynak: Zaman

    :

    :

    :

    :

    "​Kütahya Valisi'nin torpilli oğlu eski sevgilisini hastanelik etti!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete