​Cami kapatan vali oğluna kadro, TÜRGEV'e arsa kapatmış

Kütahya’da cami kapatan Kütahya Valisi Şerif Yılmaz’ın daha öncede oğluna kadro kapattığı ortaya çıktı..
Binlerce üniversite mezunu gencin atama beklediği. Ve milyonlarcasının da hersene KPSS sınavına girdiği Türkiye’de AKP zihniyetine hizmet etmenin karşılığı VİP atamlarla alınıyor

ÖNCE ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz’ın oğlu Abdülkadir Yılmaz’ın TRT’ye KPSS ye girmeden  açıktan müdür olarak atandığı ortaya çıktı. Önce Afyonkarahisar Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü’ne ataması yapılan oğul Yılmaz’ın 13 gün sonra TRT Dış İlişkiler Daire’sine atandığı öğrenildi.

AÇIKTAN ATAMAYLA TRT MEMURU

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz’ın oğlu Abdülkadir Yılmaz, açıktan atamayla TRT’ye memur yapıldı.Vali Şerif Yılmaz’ın 1989 doğumlu oğlu Abdülkadir Yılmaz, önce, Uşak’a komşu Afyonkarahisar’ın AKP’li Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü’ne açıktan atandı. 26 Mayıs 2015 ’te buradaki görevine başlayan oğul Yılmaz, 13 gün sonra da bu kez TRT’ye açıktan atandı. TRT Dış İlişkiler Daire Başkanlığı’nda göreve başlayan oğlu Yılmaz, Ufuk Üniversitesi mezunu.

‘’İstisnai memurluk’’ KPSS’ye girmeden devlette memur olmanın yolu olarak kullanılıyor. Özel Kalem Müdürlükleri bu kadrodan sayıldığı için kısa süre bu göreve atanan kişi daha sonra istediği kamu kurumuna geçiş yaparak devlette kadro elde ediyor.

TÜRGEV'E ARSA

Oğluna VİP atama ile KPSS’ye girmeden TRT de kadro kapatan Kütahya Valisi Şerif  Yılmaz’ın aynı zamanda Kütahya’da  TÜRGEV’e arsada kapattığı daha önce ortaya çıkmıştı.

Kaynak: Yeniyön

    :

    :

    :

    :

    "​Cami kapatan vali oğluna kadro, TÜRGEV'e arsa kapatmış" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete