Kaymakamdan 'taciz' açıklaması: Böyle bir iddia var...

AKP yandaşı Eğitim Bir-Sen'in şube başkan yardımcısı da olan Manisa Lisesi Müdürü R.K.'nin bir kadın memura cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla ilgili ilk resmi açıklama Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu'ndan geldi.
Çorumluoğlu böyle bir iddianın varlığını doğruladı, "Müfettiş talep ettik, sonuçlandığında bir açıklama yapacağız" dedi.

AKP yandaşı Eğitim Bir-Sen'in şube başkan yardımcısı da olan Manisa Lisesi Müdürü R.K.'nin bir kadın memura cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla ilgili ilk resmi açıklama Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu'ndan geldi. Çorumluoğlu böyle bir iddianın varlığını doğruladı, "Müfettiş talep ettik, sonuçlandığında bir açıklama yapacağız" dedi.  

NE OLMUŞTU? 

Manisa Lisesi Müdürü R.K.'nin, okulda memur olarak çalışan T.K. adlı bir kadın çalışana yönelik cinsel tacizde bulunduğu iddiası, kentte günün konusu haline gelmişti. 

Manisa Lisesi'nde okul müdürü olarak görev yapan, aynı zamanda AKP yandaşı Eğitim Bir-Sen'in şuba başkan yardımcısı olan R.K.'nin, okulda memur olarak görev yapan T.K. adlı kadını taciz ettiği öne sürülmüştü. Tacize uğradığını iddia eden T.K., dilekçeyle Şehzadeler Kaymakamlığı'na şikayette bulunmuştu. Kaymakamlık da müdürü açığa almıştı. 

Kaynak: haber.sol.org.tr

    :

    :

    :

    :

    "Kaymakamdan 'taciz' açıklaması: Böyle bir iddia var..." hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete