​“İndiragandi” pankartına polis baskını!

LDP binasını basan polisler ‘İndiragandi Anma Haftası’ pankartını indirdi.
17 Aralık Büyük Yolsuzluk ve Rüşvet operasyonunun ikinci yıldönümünde Liberal Demokrat Partisi üyelerinin (LDP) parti binalarına astığı “mesajlı pankart” polislere takıldı.

Partinin Beyoğlu İlçe Başkanlığı binasına asılan ve üzerinde “17/25 Aralık İNDRAGANDİ’yi anma haftası” yazılı  pankart polis ekipleri tarafından asıldığı yerden indirildi. Parti yetkilileri ise yaşananları “hukuksuzluk” ve “ifade özgürlüğüne darbe” olarak niteledi.



“EMNİYET’TEN MUHATAP BULAMADIK”

Konuyla ilgili partinin internet sitesinden yapılan açıklamada ise “Liberal Demokrat Parti Beyoğlu İlçe Başkanlığı binasına partili gençlerin özel olarak hazırlattıkları 17-25 Aralık İndra Gandi’yi Anma Haftası Pankartını Asılmasının hemen ardından binaya izinsiz giren polisler indirmiştir. Ardından kim yaptığını öğrenmek için il başkanımız aranmış ve bu kişilerin teslim edilmesi istenmiştir. İl Başkanımız hangi kanuna göre suç işlendiğini sorduğunda cevap veremeyen polis biz sizi daha sonra ararız diyerek telefonu kapatmıştır. Türkiye’de basın özgürlüğünden sonra siyasi partilerin ifade özgürlüğünü de polis baskısıyla susturmaya çalışan hükümeti aklıselime davet ediyor bu eylemin hesabını yargı önünde vereceklerini hatırlatıyoruz. Daha önce de gezi olaylarının yıl dönümü sırasında bizim iznimizle 3H Hareketi tarafından asılan bir pankartı aynı şekilde polis indirmişti” ifadelerine yer verildi.

    :

    :

    :

    :

    "​“İndiragandi” pankartına polis baskını!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete