Fuat Avni'den Erdoğan ve Davutoğlu hakkında bomba iddia

Twitter fenomeni Fuat Avni yine gündemi sarsacak iddialarda bulundu.
Fuat Avni yine bomba gibi iddialarda bulundu.

Twitter fenomeni, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu arasında yaşanan iktidar savaşının G-20 zirvesi davetiyelerine taşındığını yazdı. Bakanlık tarafından Davutoğlu adına hazırlanan, dünya liderlerine gönderilecek olan davetiyelerin, Erdoğan tarafından değiştirilerek kendi adına yeniden düzenlendiğini iddia eden Fuat Avni, dünya liderlerinin de Ankara'da yaşanan bu gelişmeler dolayısıyla Davutoğlu'nu değil Erdoğan'ı muhattap aldığını yazdı. Fuat Avni, İngiltere Başbakanı'nın Türkiye ziyareti için doğrudan Kaç-Ak Saray ile iletişime geçtiğini iddia etti.

Davutoğlu'nun bu durum üzerine 'Artık benden habersiz, randevu taleplerinin hiç biri kabul edilmeyecek' talimatı verdiğini yazan Fuat Avni, Erdoğan'ın ise bu hamleye karşılık dudak bükürek alaycı bir tonla 'Peh' dediğini iddia etti.

'ERDOĞAN, PUTİN'E YALVARDI'

Bununla birlikte 1915 olayları üzerine tartışmaların gündemi meşgul ettiği günlerde, Erdoğan'ın 25 Nisan için Türkiye davetini kabul etmeyen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 24 Nisan için Erivan'a gitme kararı aldığını yazan Fuat Avni, Erdoğan'ın Putin'e gitmemesi için telefonda yalvardığını ancak Putin'in Erdoğan'ı kaale almadığını iddia etti.

İşte Twitter fenomeninin o iddiaları...





 

    :

    :

    :

    :

    "Fuat Avni'den Erdoğan ve Davutoğlu hakkında bomba iddia" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ