Doğan Medya soruşturmasına tuhaf savunma

Bakırköy Başsavcısı Selami Hatipoğlu, Doğan Medya Grubu hakkında ‘örgüt propagandası’ suçlamasıyla yürütülen soruşturma kapsamında Vuslat Doğan Sabancı’nın da aralarında yer aldığı birçok ismin ifadesinin alınacağını açıkladı.
Hatipoğlu, “Basın özgürlüğüne müdahale var diyenler soruşturmamızı manipüle etmeye çalışıyor. Müdahale olsaydı bunlar yazılamazdı” dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a ilan-ı aşk etmesiyle tanınan Ethem Sancak’ın sahibi olduğu Star gazetesine konuşan Hatipoğlu, “ Hukuk çerçevesinde söz konusu iddiaları araştırıyoruz. Savcılarımız şu an incelemelere devam ediyor” ifadesini kullandı.

"ESER SAHİPLERİNİN YANI SIRA..."

Soruşturmanın Bakırköy Başsavcıvekili İdris Kurt’un başında olduğu Terörle Mücadele Bürosu tarafından yürütüldüğünü belirten Hatipoğlu, “Soruşturma kapsamında PKK ve DHKP-C terör örgütleri lehine Doğan Grubu’na bağlı TV ve gazetelerde yayınlanan tüm haber ve köşe yazıları mercek altına alındı. Tek tek tespit edilen yayınlarda eser sahiplerinin yanı sıra sorumlu üst düzey isimler de ifadeye çağırılacak” diye konuştu.

Kaynak: Diken

    :

    :

    :

    :

    "Doğan Medya soruşturmasına tuhaf savunma" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete