Diyanet'te kariyerin anahtarı: 'Paralelle Mücadele'!

Doğu’daki bir ilde müftünün eşi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sitem dolu mektup gönderdi ve “Diyanet’te paralelcilerin sözü geçiyor” dedi.
Bu duruma Diyanet İşleri Başkanı Görmez’in de göz yumduğunu öne sürdü. Aydın’da bir din görevlisinin, Cumhurbaşkanlığı’na başvurarak, “Paralelle mücadele ettim. 21 kişiyi işten attım” diyerek Saray’a transferini istemesinin ardından, bir Müftü eşi de ‘’Paralel yapıyı’’ Cumhurbaşkanı Erdoğan’a şikayet etti.

MEMLEKETİMİZE YAKIN YER VERMEDİNİZ

Doğu’daki bir ilçede Müftülük yapan A.Ç.’nin eşi H.Ç., Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sitem dolu mektup gönderdi. Müftü eşi, “Diyanet’te paralelcilerin sözü geçiyor” dedi ve Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’in de buna göz yumduğunu savundu. Müftü eşi Ç., “Selamunaleyküm” diye başladığı mektubunda, eşinin 3 yıl önce Ardahan’ın bir ilçesine “Müftü” olarak atandığını belirterek, “Memleketimize uzaklığı bin 300 kilometre, daha yakın bir yer istedik ama çıkmadı” dedi.

BİZE KÖTÜ YER VERİYORSUNUZ

Eşinin tayininin çıkmamasına üzülmediğini de ifade eden Müftü eşi, “Fakat paralelcilerin hep daha iyi yerlere verilmeleri beni daha çok üzdü. Maalesef Diyanet’te paralelcilerin sözü geçiyor ve Mehmet Görmez ve onun yardımcıları görmüyor veya görmek istemiyorlar” dedi ve şunları yazdı: “Ben torpile karşıyım, eşim de hakeza öyle. 2 dil biliyormuş, hafızmış… Bunlar zaten Diyanet’te işe yaramıyor, biliyoruz ama hak istiyoruz. Memleketimizden 10 saat uzak yeri bile istedik olmadı. Demek ki paralelci olmak gerekiyor.

Kaynak: sozcu.com.tr / ALi Ekber Ertürk

    :

    :

    :

    :

    "Diyanet'te kariyerin anahtarı: 'Paralelle Mücadele'!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete