Kabataş yalancısı Elif Çakır’ın söyleşisi de yalan çıktı

Elif Çakır, Kabataş iftirasının ortasındaki röportajı üretmiş, soran editöre "ne demek istediğini ben anladım" demiş.
MOBESE görüntüleri ve polis raporuyla çürütülen Kabataş yalanını yayan isimlerden Elif Çakır'ın “Bunları bu kadın mı anlattı?” diye soran editörüne, “Konuşacak hali yoktu. Ne anlatabilirdi ki? Ama ne demek istediğini ben anladım” yanıtını verdiği ortaya çıktı.

Haziran Direnişi sırasında Kabataş’ta türbanlı bir kadına yüz kişinin saldırdığını iddia eden yalancı gelin Elif Çakır, Zehra Develioğlu'yla yaptığı söyleşinin ardından kendisine “Bunları bu kadın mı anlattı?” diye soran editörüne, “Konuşacak hali yoktu. Ne anlatabilirdi ki? Ama ne demek istediğini ben anladım” karşılığını vermiş.

ERDOĞAN'IN AÇIKLAMASIYLA HAREKETE GEÇTİ

Star gazetesinde o dönem politika editörü olarak görev yapan gazeteci Murat Seçkin, o gün yaşananları Taraf gazetesindeki köşesine taşıdı. Erdoğan'ın “Bir yakınımın gelini… Gezi eylemcileri tarafından Kabataş’ta tacize uğradı… Başörtülü…” sözlerinin ardından yandaş gazetecilerin olayda ismi geçen gelini bulmak için harekete geçtiğini söyleyen Seçkin, 'aranan gelin'i Elif Çakır'ın bulduğunu belirtti.

Seçkin, “Çakır, “gazetecilik” hünerlerinin hepsini kullanarak gelini nasıl “konuşturuyor” anlatamam… Darp oluyor neredeyse tecavüz, birkaç kişi oluyor 70 deri eldivenli adam… Kadının üstüne işeyeni mi ararsın, pornografik girişimlerde bulunanları mı?.. Röportaj bitiyor ve geriye yayınlanması kalıyor” ifadesini kullandı.

"KONUŞACAK HALİ YOKTU"

Çakır’ın Develioğlu'yla yaptığı söyleşiyi gazetenin sistemine atmasının ardından, sayfanın editörünün okuduklarını görünce şaşkınlığını gizleyemediğini aktaran Seçkin, gazetede yaşananları şöyle aktardı: “Bir ara yaptığı büyük haberin coşkusu ve gururuyla yazıişlerine gelen Çakır’a birkaç soru soruyor editör arkadaş. İlk soru şu: Bunları bu kadın mı anlattı?.. Elif’in cevabı: Psikolojik olarak bitmiş durumda… Konuşacak hali yoktu. Ne anlatabilirdi ki? Ama ne demek istediğini ben anladım!!!”

Kaynak: Murat Seçkin / Taraf

    :

    :

    :

    :

    "Kabataş yalancısı Elif Çakır’ın söyleşisi de yalan çıktı" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete