Bülent Arınç seçmenlerle dalga geçiyor

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç seçim çalışması için Ağrı'da ilginç açıklamalarda bulundu. Arınç yolsuzlukla ilgili 'haklarında bile iddianame hazırlanmamış arkadaşlar' diye söz ettiği bakanların, kendi iktidarının üstün gayretiyle sözde ak'lama sürecini görmezden geldi.
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç seçim çalışmaları için gittiği Ağrı'da yolsuzluklarla ilginç açıklamalarda bulundu. Arınç, bakanları hakkında hazırlanan fezlekelerin Meclis'te  dahi okutulmamasına AKP'nin ve büyük patronun engellemesini görmezden gelerek anlattıklarıyla adeta halkın aklıyla dalga geçiyor.İşte o açıklama;

Bakan ya da bakan oğulları hakkında çeşitli iddialar ortaya atıldığını da kaydeden Arınç, "haklarında iddianame bile hazırlanmamış, Meclis soruşturması bile açılmamış arkadaşlarımıza iftira atılıyor" dedi. İddialar konusunda mahkemelerin karar vereceğini söyleyen Başbakan Yardımcısı, "mahkemelere gideler, haklarında mahkemeler karar verir. Eğer doğruysa, zaten biz onları sırtımızda taşımayız, yanımıza yaklaştırmayız, elini bile sıkmaz, selam vermeyiz. Ama kimseye de yargısız infaz yapmayız" diye konuştu.



    :

    :

    :

    :

    "Bülent Arınç seçmenlerle dalga geçiyor" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ