Bakana Emre Uslu sürprizi!

Havuz medyasının Fuat Avni kartelası üyelerinden Emre Uslu, Bakan Çavuşoğlu'nun konferansında ön sıralarda yerini aldı.
Washington’da bir konferansa katılan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Twitter hesabından konferansla ilgili fotoğraf paylaştı.

Paylaştığı fotoğraftaki bir detay ise takipçileri tarafından sosyal medya gündemine taşındı. Konferansta ön sıralarda hakkında yakalama kararı çıkarılan Emre Uslu oturuyordu.

Emre Uslu da bu fotoğrafı kendi hesabından yayınlayarak, “Bazı troller beni gerçekten kaçak sanıyor. Oysa ben Dışişleri Bakanı’nın programındaydım” yazdı.

EMRU USLU BAKANI ÖN SAFTA DİNLEDİ

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Washington’da verdiği bir konferansla ilgili sosyal medya hesabından fotoğraflar paylaştı. Paylaşılan fotoğrafta, hakkında yakalama kararı çıkarılan ve ‘casuslukla suçlanan’ Emre Uslu’nun ön sıralarda dinleyiciler arasında yer alması dikkat çekti.

ABD’nin başkenti Washington’daki temasları kapsamında, düşünce kuruluşu Carnegie Endowment for International Peace’de “Çalkantılı Bir Ortadoğu’da Türkiye’nin Rolü” konulu konferansta konuştu.

TROLLERE GÖNDERME

Bakan Çavuşoğlu’nun konferans sonrasında Twitter hesabından paylaştığı fotoğraflarda ön sıralarda Emre Uslu’nun bulunması takipçilerinin bir anda dikkatini çekti.

Bakan’ın hesabından paylaştığı fotoğraflara değinen Emre Uslu, “Bazı troller beni gerçekten kaçak sanıyor. Oysa ben dün Dışişleri Bakanı’nın programındaydım bu fotoyu o paylaştı. Troller kendi uydurdukları yalana inanıp saklandığımı sanıyor. Adresim elçilikte var” diye yazdı.

    :

    :

    :

    :

    "Bakana Emre Uslu sürprizi!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ