​Ali Ağaoğlu'na kötü haber

Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun İstanbul Bakırköy'de inşa edeceği proje ikinci kez durduruldu.
Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun İstanbul Bakırköy'de hayata geçireceği 1155 konutluk proje ikinci kez durduruldu. Aralık 2013'te İstanbul 8. İdare Mahkemesi'nin kararıyla durdurulan Bakırköy 46 adlı projede Yargıtay plan iptal kararını bozmuştu ve Mart 2016'da satışlar yeniden başlamıştı.  Central Park İstanbul adıyla yeniden tanıtılan projede yerel mahkeme kararında direndi ve imar planının iptalini istedi.

SATIŞLAR DURDURULDU

Ağaoğlu, karara itiraz etti ve üst mahkemenin vereceği nihai kararı beklemeye başladı. Ali Ağaoğlu, mağduriyet ortaya çıkmaması için şu an satışı ve inşaat çalışmalarını durdurduklarını belirterek, “Yargıtay zaten daha önce konuyla ilgili bizim lehimize bir karar vermişti.

Benzer bir sonuç bekliyoruz. Bir iki ay sonra tekrar inşaata ve satışlara başlarız” dedi. 17-25 Aralık operasyonu sırasında gözaltına alınmasına da neden olan Bakırköy projesinin manevi açıdan kendisini çok yorduğunu kaydeden Ağaoğlu, “Proje gerçekten bölgenin en masum planına sahip. Yoğunluğu artıran bir plan söz konusu değil”
diye konuştu.

CEO GÖREVİNDEN AYRILDI

Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Önder Halisdemir görevi bıraktı. 2015 yılının başında Aktifbank Genel Müdürlüğü'nden ayrılan Halisdemir, Nisan 2015'te Ağaoğlu ile el sıkışmıştı. Yurtdışına açılma ve gayrimenkul ürünlerinin çeşitlendirilmesi kapsamındaoluşturulan İcra Kurulu'nun başına geçen Halisdemir'in ayrılığıyla ilgili konuşan Ali Ağaoğlu, “Önder Bey, kendi işini kurmak istediğini söyledi, saygı ve sevgi çerçevesinde yollarımızı ayırdık” dedi.

Kaynak: Sözcü Gazetesi

    :

    :

    :

    :

    "​Ali Ağaoğlu'na kötü haber" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete