56 yaşındaki kadına cinsel istismar cezası

56 yaşındaki kadına, 'cocuğa cinsel istismar' suçundan 18 yıl hapis
Kayseri’nin Yeşilhisar İlçesi'nde torununun arkadaşı erkek çocuğu 8 yaşındaki E.K.'yi, okul çıkışı boş bir binaya götürerek cinsel istismarda bulunup, ailesine söylememesi için tehdit etmekle suçlanan 2 çocuk annesi 56 yaşındaki N.A. 'cinsel istismar ve hürriyeti yoksun kılma' suçundan 18 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı N.A., Yargıtay kararına kadar adli kontrol ve yurt dışı çıkış yasağı getirilerek serbest bırakıldı.

Yeşilhisar İlçesi Cami Kebir Mahallesi'nde torununun arkadaşı E.K.'yi okuldan alan N.A., iddiaya göre çocuğu boş bir binaya götürerek cinsel istismarda bulundu. Bu olayı birkaç kez tekrarlayan N.A., çocuğun olayı ailesine anlatması üzerine yapılan şikayet sonucu tutuklandı. Daha sonra serbest bırakılan N.A. hakkında, Kayseri 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı.

'NAMAZLI ABDESTLİ KADINIM, BÖYLE ŞEY YAPMAM'

Davanın bugün görülen duruşmasına tutuksuz yargılanan N.A., mağdur E.K. ve ailesi katıldı. 2 çocuk annesi N.A. suçlamaları kabul etmedi. E.K.’nin ailesi ile aralarında husumet olduğunu belirten N.A., ''Benim böyle bir şey yapmam söz konusu olamaz. Ben namazlı, abdestli kadınım. Beraatimi talep ediyorum'' dedi.

Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu N.A.’ya 'çocuğa cinsel istismar' suçundan 12 yıl 6 ay, 'hürriyeti yoksun kılma' suçundan 6 yıl 3 ay olmak üzere toplam 18 yıl 9 ay hapis cezası verirken, hakaret suçundan da bin 750 TL para cezası verdi.

N.A., Yargıtay sonucu beklenene kadar, adli kontrol ve yurt dışı yasağı getirilerek tutuklanmadı. Kadının tutuklanmadığını duyan E.K., mahkeme salonunda sinir krizi geçirerek ağladı.

Kaynak: DHA

    :

    :

    :

    :

    "56 yaşındaki kadına cinsel istismar cezası" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete