13 yaşındaki çocuk Erdoğan'a hakaretten ifade verdi

13 yaşındaki U.R.E., Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Facebook üzerinden hakaret etme şüphesiyle Ayvalık Cumhuriyet Başsavcılığı'na ifade verdi.
Savcılıkta ifadesi alınan R.U.'nun babası İ.E., yaşadıkları olayı Facebook hesabından duyurdu.

Baba E. oğlunun gözaltına alınma hikayesini Facebook hesabından böyle açıkladı:

Bu gün 13 yaşındaki oğlum U. R., Kamu personeline "Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a "facebook üzerinden hakaret etme şüphesiyle Ayvalık Cumhuriyet Savcılığın'da ifade verdi.

Geçen yıl 5.5.2014 günü facebook'ta yaptığı paylaşım veya yorum ile hakaret ettiği Gaziantep Emniyet Müdürlüğü birimlerince tespit edilip, Ayvalık Cumhuriyet Savcılığı'na ihbarda bulunuyor.Ayvalık Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro da görevli arkadaşlar o sırada okulunda olan oğlumu sağlık raporu alınmak üzere Ayvalık Devlet Hastanesi Psikiyatri Polikliniğine götürülüyor.

ÜLKEYİ BÖLENLERLE MEMLEKETİ SOYANLARLA UĞRAŞSINLAR

Savcılık ifadesinden sonra Psikiyatri Doktoru raporu doğrultusunda Balıkesir Devlet Hastanesi Çocuk Psikiyatri'sine sevk olunuyor.Pazartesi günü Balıkesir'e gideceğiz.SSÇ (Suça Sürülen Çocuk) bu gün öğrendim bu terimi.Verilen rapora göre soruşturmanın akıbeti belli olacak.

Buradan sesleniyorum.Savcılarımıza ve Emniyet mensuplarına v.s.çoluk çocukla uğraşacağınıza ülkeyi bölünmenin eşiğine getirenlerle,ayakkabı kutularıyla kasalarla memleketi soyanlarla uğraşın.
  • mrjuba
    adam ol adam hain olma mrjuba - 28 Şubat 2015 önce sen adam gibi evlat yetiştir o koltukda kim oturursa otursun hakaret edilen adam cumhurbaşkanı ülkenin cumhurbaşkanı sen ülkene evlat değil kendin gibi bir **** yetiştiriyorsun adam ol.

:

:

:

:

"13 yaşındaki çocuk Erdoğan'a hakaretten ifade verdi" hakkında Tweetler

DİĞER GÜNDEM HABERLERİ