"Maymun gibi gezdirseler şikayet etme hakkım yok"

Bugün Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu eleştiren tweet attığı için gözaltına alınmak istenen Turgay Oğur, kendisine yönelik yapılan eleştirilere çok ilginç bir tweet atarak yanıt verdi.
Bugün Davutoğlu’nun otomatik tüfekli korumalarla Cuma namazına gelmesini eleştirdiği için gözaltına alınmak istenen Genç Siviller'in kurucusu akademisyen Turgay Oğur, sosyal medyada gün boyunca “Sen zamanında iktidarı desteklememiş miydin?” eleştirilerine maruz kaldı.

Oğur, bu eleştiriler üzerine aşağıdaki ilginç tweeti attı:



NE OLMUŞTU?

Genç Siviller’in kurucusu, Yıldıray Oğur’un ağabeyi Turgay Oğur, Cuma namazı sırasında attığı bir tweet nedeniyle gözaltına alınmak istendi. Başbakan'la ilgili paylaştığı bir tweet nedeniyle gözaltına alınmak istendiğini ileri süren Turgay Oğur, kendisinin tepkisi ve cemaatin toplanması nedeniyle polislerin kendini bırakmak zorunda kaldığını söyledi.

Turgay Oğur, Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanlığı döneminde Eylül 2007 tarihinde Çankaya Köşkü’nde ağırladığı Genç Siviller heyetinde yer almış ve ayakkabıları nedeniyle kamuoyunun gündemine oturmuştu. Köşk'teki resepsiyonda takım elbisenin altına siyah Converse marka spor ayakkabı giyen Oğur, "Protokol içeri böyle giremezsiniz deyince salona kısa bir tartışmanın ardından alındım" demişti.

Turgay Oğur, attığı tweetler nedeniyle gözaltına alınmak istendiğini duyurmasıyla bir kez daha gündeme geldi.

İşte Oğur’un attığı o tweetler:


    :

    :

    :

    :

    ""Maymun gibi gezdirseler şikayet etme hakkım yok"" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ