Açıköğretim öğrencileri merakta! AÖF final sınav tarihleri ve sınav giriş yerleri...

Açıköğretim (AÖF) sınavları yaklaştıkça öğrencilerin heyecanı da giderek artmaya başladı
 Ara sınavları sona eren öğrenciler şimdi de final sınav tarihlerini ve yerlerini öğrenmek için heyecanlı bir bekleyiş içine girdi. Öğrenciler AÖF final sınav tarihleri ve sınav yerlerini öğrenmek için sabırsızlanıyorlar.
AÖF resmi sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre AÖF final sınavları 24-25 Ocak tarihlerinde yapılacak sınavların giriş yerleri ise henüz açıklanmadı. Öğrenciler şimdiden AÖF final sınavları hazırlıklarına başladı.

GÜZ DÖNEMİNİN SON SINAVI

Bu tarihlerde yapılacak olan sınavların tamamlanmasıyla Güz Dönemi tamamlanmış olacak. Ardından ise Bahar Dönemi ara sınavları yapılacak. Bu sınavların yapılacağı tarih ise 25-26 Nisan 2015 olarak belirlenmiş durumda. Bahar Dönemi dönem sonu sınavları ise 6-7 Haziran tarihlerinde yapılacak. Belirtilen sınavların sonunda eğitim dönemi sona erecek.

Öğrencilere, sınava gireceği her ders için 20 soru sorulacak, 30'ar dakika sınav süresi verilecektir.

Sınavlar Cumartesi-Pazar günleri dört oturum halinde yapılmaktadır.

Güz döneminde; Cumartesi ve Pazar sabah oturumunda 1. ve 5. yarıyılların, öğleden sonra oturumunda 3. ve 7. yarıyılların; bahar döneminde Cumartesi ve Pazar sabah oturumunda 2. ve 6. yarıyılların, öğleden sonra oturumunda 4. ve 8. yarıyılların sınavları yapılmaktadır.

GEÇMİŞ SINAV SORULARI

Kitapları görüntüleyebilmek için http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Sayfalar/default.aspx adresinde giriş yapmış olmanız gerekmektedir. Böylece tüm kitapları rahatlıkla görüntüleyebileceksiniz.


Üniversitemiz, sınav merkezine ulaşımın kolay sağlanması, öğrenci yoğunluğu ve sınav yapılacak binaların sınava uygun olup olmadığı gibi kriterleri de göz önüne almaktadır.

Toplu sınav ataması anında herhangi bir öğrencinin yerinin değiştirilmesi kendi koşullarına benzer gruptan ayrılarak başka bir salon veya binaya atanması mümkün değildir.

Öğrenciler ikamet ettikleri semte göre uygun olan üniversitemiz tarafından belirlenen sınav merkezlerini seçebilmektedir.

SINIF GEÇME NOTLARI

84 – 100 AA 4,00 Geçti
77 – 83 AB 3,70 Geçti
71 – 76 BA 3,30 Geçti
66 – 70 BB 3,00 Geçti
61 – 65 BC 2,70 Geçti
56 – 60 CB 2,30 Geçti
50 – 55 CC 2,00 Geçti
46 – 49 CD 1,70 Ortalamaya Bazlı Geçti
40 – 45 DC 1,30 Ortalamaya Bazlı Geçti
33 – 39 DD 1,00 Ortalamaya Bazlı Geçti
0 – 32 FF 0,00 Kaldı

    :

    :

    :

    :

    "Açıköğretim öğrencileri merakta! AÖF final sınav tarihleri ve sınav giriş yerleri..." hakkında Tweetler

    DİĞER EĞİTİM HABERLERİ