Paris'teki 'IŞİD adına saldırı' yalanmış

Paris’in Aubervilliers banliyösünde, ‘Bu DAEŞ. Bu bir uyarı’ diye bağıran birinin saldırısına uğradığını iddia eden öğretmenin yalan söylediği ortaya çıktı.
Fransa’nın başkenti Paris’in Aubervilliers banliyösünde yalnız başınayken bir IŞİD militanı tarafından saldırıya uğradığını iddia eden öğretmenin tüm hikayeyi kendi yazdığı anlaşıldı.

İddialar üzerine soruşturma açan savcılar, 45 yaşındaki öğretmenin yalan söylediğini ve falçatayla kendi kendini yaraladığını açıkladı.

"BAŞKA YERE ATANMAK"

Öğretmenin böyle bir yalana neden başvurduğu henüz netleşmezken, New York Times gazetesine konuşan ve adını vermek istemeyen bir polis yetkilisi öğretmenin bunu ‘başka yere atanmak' için yaptığını söyledi.

Öğretmen, 07.00 sıralarında maskeli bir adamın falçatayla kendisine saldırdığını ve ‘Bu DAEŞ. Bu bir uyarı” diye bağırdığını iddia etmişti. Boynundan hafif yaralanan öğretmen hastaneye kaldırılmıştı. Öte yandan örgütün ‘DAİŞ-DAEŞ’ diye çağrılmasından hoşlanmayan IŞİD militanlarından birinin bu kelimeyi kullanarak saldırdığı iddiası düşündürmüştü.

Kaynak: Sputnik

    :

    :

    :

    :

    "Paris'teki 'IŞİD adına saldırı' yalanmış" hakkında Tweetler

    DİĞER DÜNYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete