Günün Videosu

Kızını 'Kara Haydar'dan kurtarmak için şikayetçi oldu

İstanbul Sarıyer’de Nilgün Ö. adlı kadın, reşit olmayan liseli kızıyla arkadaşlık kuran 'Kara Haydar' lakaplı Mehmet F.T. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.
Üsküdar’daki İstanbul Çocuk Şube Müdürlüğü’ne geçtiğimiz pazartesi günü başvuran Nilgün O. lise 3’üncü sınıf öğrencisi 16 yaşındaki kızı Ç.N.’nin evli olduğu iddia edilen Mehmet. F. T. ile arkadaşlık yaptığını belirterek polisten yardım istedi. Polise yaptığı şikayette, “Kızımı mafyanın elinden kurtarın” diye yardım isteyen anne Nilgün Ö, ifadesinde, “Kendi halimizde mutlu bir hayatımız vardı. Ancak, tesadüf eseri tanıştığımız ve birçok kez farklı isimler kullanan, 'Kara Haydar' lakaplı Mehmet F.T.’nin bize yaşattıkları resmen işkenceye dönüşmüş durumda. Bu kişi, çeşitli vaatlerle kızımı kendisine bağladı. En son kızıma gönderdiği SMS’leri görünce dünyam yıkıldı. Kızımı mafyanın elinden kurtarın” iddiasında bulundu.

'KORUMA TALEBİNDE BULUNDUK'

Anne Nilgün Ö.’nün avukatı Çağrı Çetin ise savcılıktan koruma talebinde bulunduklarını ifade ederek, “Şikayetçi olduğumuz şüpheli, müvekkilimiz N.Ö.’nün kızını etkisi altına alarak kendisine bağlamış. Çocuğun okula devamsızlığı had safhada. Reşit olmayan çocukla evlenme vaadiyle kandırmış. Çocuğunu annesinden, lüks hayat vaadiyle uzaklaştırarak kandırmayı sürdürmüş. Çocuk, şüpheliyle beraber yaşamış eve gelmediği zamanlar olmuş. Bunlar okul kayıtları ile de sabit. Müvekkili tehditlerle korkutarak sindirmeye çalışmışlar” iddiasında bulundu.

Sosyal medyada 'Vanlı Kara Haydar' lakabıyla fenomen olan şüphelinin profilinde 16 yaşındaki Ç.N. ve arkadaşlarıyla çektirdiği ilginç fotoğrafları da savcılığa delil olarak sunan avukat Çetin, “Şüpheli şahısın gereken cezayı alması için soruşturmanın derinleştirilmesini talep edeceğiz” dedi.

Kaynak: Vatan Gazetesi / Çağdaş Ulus

    :

    :

    :

    :

    "Kızını 'Kara Haydar'dan kurtarmak için şikayetçi oldu" hakkında Tweetler

    DİĞER ASAYİŞ HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete