Günün Videosu

Brüksel’de patlama üstüne patlama...

Belçika medyasına göre patlamalarda 26 kişi öldü 35 kişi yaralandı.
Belçika'danın başkenti Brüksel'deki Zaventem Havalimanı'nda 3 patlama sesi duyuldu. Havalimanında meydana gelen çifte patlamanın ardından bu kez de AB kurumlarına yakın bir metro istasyonunda patlama gerçekleşti. Belçika medyasına göre patlamalarda ilk belirlemelere göre 26 kişi öldü 35 kişi yaralandı.

Belçika’da bir nükleer santral önlem sebebiyle boşaltıldı.

Brüksel'deki havalimanında yaşanan patlamaların apron ve terminal binasında meydana geldiği belirtildi.


Nedeni henüz belirlenemeyen patlamalar gidiş terminalinde meydana geldi. Bazı görgü tanıkları patlamaların American Airlines bankosunun yakınında gerçekleştiğini söyledi. Reuters, patlamadan önce silah sesleri ve Arapça sloganlar atıldığını duyurdu.



HAVALİMANINDA CAN PAZARI... İNSANLAR ÖLÜMDE KAÇTI

Havalimanı hava trafiğine kapatılırken, havalimanına giden demiryolu trafiği de durduruldu. Havalimanından yolcuların çektiği görüntülerde patlama sonrasında yolcuların panik halinde Havalimanı'nın dışına kaçtıkları görüldü.


DHA Brüksel muhabiri Ender Duruel'in aktardığı bilgiye göre de, patlama havaalanının A griş kapısının hemen yanında meydana geldi. Henüz ölü yaralı sayısıyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı ancak çok sayıda yaralı olduğu bilgisi var. Patlamanın ardındna korkunç bir izdiham yaşandı.

THY uçağı başka havaalanına yönlendirildi

İstanbul - Brüksel seferini yapan THY'nin TK 1937 sefer sayılı uçağı Liege Havalimanı'na yönlendirildi. Uçak saat 08.24 de İstanbul'dan kalkmıştı



Metro istasyonunda da patlama

Brüksel havalimanında meydana gelen çifte patlamanın ardından bu kez de AB kurumlarına yakın bir metro istasyonunda patlama gerçekleşti. Brüksel'de bütün metro istasyonlarının kapatıldığı belirtildi. 

Kaynak: CNN Türk

    :

    :

    :

    :

    "Brüksel’de patlama üstüne patlama..." hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete