Günün Videosu

Çocuklara cinsel istismarla suçlanan öğretmen hakkında 600 yıl hapis

45 çocuğa cinsel istismarla suçlanan öğretmene 600 yıl hapis cezası isteniyor.
Karaman'da Ensar Vakfı'na bağlı yurtta bir sınıf öğretmeninin 45 öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu iddialarına ilişkin kamu davası açıldı. O öğretmen hakkında 600 yıla yakın hapis cezası isteniyor.

Karaman Barosu Başkanı Oktay Yılmaz, bir öğretmenin çocuklara cinsel istismarda bulunulduğu iddialarına ilişkin kamu davası açıldığını kaydetti. Hazırlanan iddianamede "600 yıla yakın bir süre ile sanığın cezalandırılması için Karaman Ağır Ceza Mahkemesi'nde kamu davası açılmıştır" denildi.

BARO AVUKATLARINDAN GÖNÜLLÜ SAVUNUCULUK

Soruşturmayla ilgili konuşan ve baro avukatları olarak mağdur çocukların gönüllü savunuculuğunu yapacaklarını ifade eden Yılmaz, "Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcımız tarafından iddianame hazırlanmış, 16 Mart'ta 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı, hürriyeti tahdit, kasten yaralama ve müstehcen görüntüleri izletme' suçlarından, 600 yıla yakın bir süre ile sanığın cezalandırılması için Karaman Ağır Ceza Mahkemesi'nde kamu davası açılmıştır. Baro avukatları olarak, mağdurlar ve aileleri ile görüşerek, gönüllü savunuculuğunu yapacağız" dedi. 

Kaynak: NTV

    :

    :

    :

    :

    "Çocuklara cinsel istismarla suçlanan öğretmen hakkında 600 yıl hapis" hakkında Tweetler

    DİĞER ASAYİŞ HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete