Günün Videosu

Devletin karakoluna kaçak elektrik hattı!

Seyhan İlçesi’ndeki Denizli Şehit Özer Özkaya Polis Merkezi önüne teröristlerce bırakılan bomba yüklü araç güvenlik görevlilerince patlatılmış ve çevrede ciddi boyutta maddi hasar oluşmuştu.
KARŞI GAZETE | HABER MERKEZİ

Adana’nın Seyhan ilçesinde Denizli Mahallesi karakolu birkaç ay önce bir teröristlerin saldırısına maruz kalmıştı. Silahlı saldırıya karşılık verilmesi üzerine karakol önüne getirdikleri aracı terk edip kaçmak zorunda kalan teröristlerin aracında bomba düzeneği olduğu fark edilmişti. Teröristlerin bomba yüklü aracı patlatamayınca büyük bir facia önlenmişti. 

Kaçmak zorunda kalan teröristlerin karakol önünde bıraktıkları araçta bomba düzeneği olduğu fark edilmiş ve bomba yüklü araç pek de kontrollü olmayan bir şekilde patlatılmıştı. Başta karakol binası olmak üzere çevrede çok büyük maddi hasar oluşmuştu.



ÖZENSİZ TADİLAT 

Patlama sonrası alelacele tadilata alınan Denizli Mahallesi Karakolu son derece özensiz yapılan tadilat sonrası tekrardan hizmete açıldı. Öyle ki karakolun elektrik ihtiyacı onaylı bir tesisat yerine karakola kaçak hat çekilerek sağlandı.

DEVLETİN KARAKOLUNA KAÇAK HAT!

Kaçak kullanımı bir süre sonra fark eden TEDAŞ yetkilileri 9 Aralık 2015 tarihinde karakola gelerek kaçak elektrik kullanımından dolayı işlem yapmak ve elektrik kesimini gerçekleştirmek istedi. Ancak karakol amiri ile TEDAŞ görevlileri arasında çıkan tartışma sonrası görevliler işlem yapamadan karakoldan ayrılmak durumunda kaldı.

KARAKOL ÇEVRESİ SAVAŞ ALANINA DÖNMÜŞTÜ

Teröristler, Seyhan ilçesi Denizli mahallesinde yer alan karakol önüne getirdikleri aracı patlatamadan terk edip kaçmak durumunda kalmıştı. Sonrasında çevrede güvenlik önlemleri alan polis bomba yüklü aracı sözde kontrollü olarak patlatmış ancak karakolun olduğu cadde savaş alanına dönerek çevredeki bina ve araçlar ciddi şekilde zarar görmüştü. Neyse ki bomba yüklü aracın patlaması sonrası can kaybı ya da yaralanan olmamıştı.

O KONTROLLÜ(!) PATLAMANIN GÖRÜNTÜLERİ



Kaynak: karsigazete.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "Devletin karakoluna kaçak elektrik hattı!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete