​2 gündür kayıptı nihayet bulundu!

Eskişehir'in Han İlçesi'nde 2 gündür kayıp olan zihinsel engelli genç bulundu
Eskişehir’in Han İlçesi’nde geçen Perşembe günü okula gitmek için evden ayrılan bir daha da kendisinden haber alınamayan zihinsel engelli 21 yaşındaki Nebi K. ormanlık alanda bulundu. Mantar yiyerek karnını doyurduğunu söyleyen Nebi K. hastaneye kaldırıldı.

Daha önce Han İlçesi’ne bağlı köy olan Kayı Mahallesi’nde oturan Nebi K., geçen Perşembe günü saat 06.30 sıralarında engellilerin eğitim gördüğü okula gitmek için evden ayrıldı. Ailesi, Nebi K.’ın okuldan dönmemesi üzerin durumu jandarmaya bildirdi. Yapılan araştırmada Nebi K.’ın sabahleyin okulun servis aracına binmediği ve okula gitmediği belirlendi.

Jandarma, İl Afet Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve Arama Kurtarma Derneği (AKUT) ekipleri Nebi K.’ın bulunması için çalışma başlattı. AKUT’a ait ‘Fırtına’ adlı eğitimli köpeğin de yer aldığı aramada, Nebi K., bugün akşam saatlerinde ilçenin Yazılıkaya Mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda buldu. Bitkin halde olan Nebi K.’ın ormanda topladığı mantarları yiyerek açlığını gidermeye çalıştığı belirtildi.

Sağlık durumunun iyi olduğu bildirilen Nebi K. 112 ambulansıyla Eskişehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

    :

    :

    :

    :

    "​2 gündür kayıptı nihayet bulundu!" hakkında Tweetler

    DİĞER ASAYİŞ HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete