Ve Lucescu resmen açıkladı!

Son dönemlerde adı Fenerbahçe ve Beşiktaş ile anılan Mircea Lucescu, Rumen basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu, sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıkladı.

Hatırlanacağı üzere daha önceden adı Beşiktaş ile anılan deneyimli çalıştırıcıyla son dönemlerde Fenerbahçe'nin yakından ilgilendiği konuşuluyordu.

Sport.ro'ya açıklamalarda bulunan Lucescu, Türkiye'ye döneceği yönündeki iddialara ilişkin, "Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Hiçbir kulüple görüşmedim, anlaşmadım. Telefonum bir kere bile çalmadı. Son dönemlerde Türkiye Ligi'nden uzak kaldım. Hangi takımların oynadığını bile tam olarak bilmiyorum. Uzaktan takip ediyorum." dedi.

"Tek gerçek şu ki, sezon sonunda buradan ayrılacağım." diyen deneyimli teknik adam, sözlerine şöyle devam etti: "Çünkü savaşın ortasındayız. Bu savaş Afrika'da olsa anlayabilirdim ama Avrupa'nın ortasında bir savaştayız. Bu kabul edilemez bir durum. Çalışma şartları çok zor. Tekrar söylüyorum, sezon sonunda ne olacağını bilmiyorum ama şu ana kadar Türkiye'den kimseyle görüşmedim."

11 sezondur çalıştırdığı Shakhtar'da aralarında 8 lig, bir de UEFA Kupası'nın bulunduğu 20 kupa kazanan Lucescu, Türkiye'de de Galatasaray ve Beşiktaş ile şampiyonluk yaşamıştı.

    :

    :

    :

    :

    "Ve Lucescu resmen açıkladı!" hakkında Tweetler

    DİĞER SPOR HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete