Mustafa Denizli'den şampiyonluk yorumu

Lig TV'de yorumculuk yapan Mustafa Denizli, Akhisar Belediyespor-Beşiktaş maçının ardından şampiyonluk yarışını değerlendirdi.
Spor Toto Süper Lig'de bitime 3 hafta kala 3 takım arasında şampiyonluk yarışı yaşanırken, lider Galatasaray en yakın rakibi Fenerbahçe ile 3, Beşiktaş ile de 4 puan fark yaparak avantajı eline geçirmiş durumda bulunuyor.

"GALATASARAY BİLE BUNU BEKLEMİYORDU"

Lig TV'de yorumculuk yapan Mustafa Denizli de Galatasaray'ın bu haftadan sonra şampiyonluğu vermesinin zor olduğunu ifade ederek, "Bir takım 1 gol atıp 7 puan kazanıyorsa dengeler değişir. Galatasaray ile Fenerbahçe'nin 3 puanlık farkı Galatasaray-Beşiktaş maçını kilit noktaya getiriyor. Galatasaray'ın şu anda çok büyük bir avantajı var. Bu yarışta her hafta lider değişirken, 31. haftada puan durumunun bu şekilde oluşacağını kimse tahmin etmiyordu. Galatasaray'ın avantajı gerçekten çok büyük ve bu saatten sonra da buradan vermeleri zor gözüküyor. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın puan kayıplarını Galatasaray bile beklemiyordu. Ne olursa olsun iş hala bitmiş değil" sözlerini kullandı.
 




    :

    :

    :

    :

    "Mustafa Denizli'den şampiyonluk yorumu" hakkında Tweetler

    DİĞER SPOR HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete