Antrenör koca, karısını takımdan gönderdi

VakıfBank'ın başantrenörü Giovanni Guidetti, 6 yıldır sarı-siyahlı takımda forma giyen hem oyuncusu hem eşi olan Bahar Toksay'la yollarını ayırdı.
VakıfBank’ın İtalyan antrenörü Giovanni Guidetti, eşi Bahar Toksoy’u takımdan gönderdi. Birlikte Avrupa ve Dünya şampiyonluklarına imza atan çift, 2013 yılında Türk gelenek ve göreneklerine göre yapılan bir düğünle evlenmişti.

Formsuz olduğu için fazla şans bulamayan Bahar, yarın kulüple karşılıklı olarak sözleşmesini feshedecek. Bahar’ın G.Saray veya F.Bahçe’ye gitmesi bekleniyor.

‘GRUPLAŞMA VAR’ İDDİASINA NEŞTER

Öte yandan sezonu kupasız kapatan VakıfBank, yeniden yapılanmaya gidiyor. Bahar’ın yanı sıra smaçörler Güldeniz Önalve Costagrande, libero Gizem Karadayı ve pasör Ceren Kestirengöz ile de yollar ayrıldı.



Kulüp, bir diğer smaçör Vasilevaile sözleşme feshi için görüşüyor.
Vakıf’ın bu büyük revizyonu takımdaki doymuşluk ve var olduğu iddia edilen gruplaşmayı dağıtmak için yaptığı öğrenildi.

KARI KOCA, 7 YILDA TARİH YAZDILAR

2013’te takımın hocası Guidetti ile evlenen Bahar, eşiyle birlikte VakıfBank’ta 2 Avrupa şampiyonlar ligi şampiyonlu, 1 Dünya Kulüpler Şampiyonası şampiyonluğu, 1 Avrupa Challenge Kupası Şampiyonluğu, 2 lig şampiyonluğu, 2 süper ve 2 de Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Bahar Toksoy’un başarılarla dolu 8 yıllık VakıfBank kariyeri böylece eşinin de verdiği onayla sona ermiş oldu.
  • Dogrucu Davut
    Bunlarin Adalet'i bu kadar Dogrucu Davut - 15 Mayıs 2015 Muhur kimde ise Sultan Suleyman odur, demisler. Simdi bunlar ye kurkum ye yapsinlar bakalim, ANAP'in papatyalari gibi tek tek sonerler bir gun...

:

:

:

:

"Antrenör koca, karısını takımdan gönderdi" hakkında Tweetler

DİĞER SPOR HABERLERİ

KARŞI VİDEO
https://twitter.com/KarsiGazete