Van Persie'de flaş gelişme

Manchester United ile golcüsü Robin van Persie'nin yolları ayrılıyor. İngiliz basınına göre United Yönetimi, sözleşmesi 2016 yazında bitecek Van Persie için gelecek teklifleri dinlemeye hazır.
Robin van Persie'nin çok parlak başlayan Manchester United macerası aynı başarıyla devam etmedi. Kulüpteki ilk sezonunda 30 gol atarak kariyerinin ilk şampiyonluğunu kazanan Van Persie, Alex Ferguson'ın emekli olmasının ardından sakatlıkların da etkisiyle düşüşe geçti.

Sakatlıklarla boğuştuğu geçen sezon 18 gol atan Hollanda’lı forvet, kendisini çok daha iyi tanıyan menajerVan Gaal yönetiminde daha da başarısız oldu. Van Gaal, kendisine her türlü şansı tanımasına karşın Van Persie bu sezon sadece 10 gol atabildi.

GÖZDEN ÇIKARILDIĞI YORUMLARI

Başarısız geçen sezonun ardından United Yönetimi, Van Persie ile yolları ayırmaya hazırlanıyor. İngiliz basınına göre yönetim sözleşmesi 2016 yazında bitecek Van Persie için gelecek teklifleri dinlemeye hazır.

United'ın, PSV Eindhoven'dan Memphis Depay'ı transfer etmesi de Van Persie'nin artık gözden çıkarıldığı yorumlarını beraberinde getirdi.

Kaynak: Ntvspor

    :

    :

    :

    :

    "Van Persie'de flaş gelişme" hakkında Tweetler

    DİĞER SPOR HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete