Otizm Günü'nde sanatçılardan konser

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü'nde ünlü sanatçılar destek konseri verecek
Bugün 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü. Destek çalışmalarına bu sene birçok sanatçı da ortak verecekleri konserle destek oluyor.   Aylin Aslım, Birsen Tezer, Ceylan Ertem, Çiğdem Erken, Fırat Tanış, Mabel Matiz ve Ogün Sanlısoy'un aralarında olacağı sanatçılar Garajİstanbul'da sahne alacak. 

Konserden elde edilen gelirin tümü Otizm Dernekleri Federasyonu'na bırakılacak ve ülkemizdeki tüm otizmli bireylerin haklarının geliştirilmesi ve yaşam kalitelerinin arttırılması için yapılacak çalışmalara ayrılacak.



Tohum Otizm Vakfı da 2010 yılında ABD’de Autism Speaks tarafından başlatılan ve bu zamana kadar 1000 ayrı noktada gerçekleştirilen, geçen sene 6 kıta, 40 ülke ve 600 şehirde dünya çapında uygulanan “Mavi Işığı Yak“ projesine Türkiye’den destek sağlıyor ve bu yolla otizme dikkat çekiyor.

Tohum Otizm Vakfı, otizme yönelik farkındalığı arttırmak için İstanbul’da Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri’ni, ayrıca Avrupa’nın en yüksek 2. binası olan İstanbul Sapphire’i, 2 Nisan Çarşamba günü saat 20:00 - 22:00 arasında mavi ışık ile aydınlatarak hem Türkiye’de otizme dikkat çekiyor, hem de bu küresel harekete destek veriyor.


    :

    :

    :

    :

    "Otizm Günü'nde sanatçılardan konser " hakkında Tweetler

    DİĞER SAĞLIK HABERLERİ