TBMM'ye saldırı!

"Bu saldırı TBMM'ye yapılmıştır."
KARŞI GAZETE | ANKARA

CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm'e şehit cenazesinde yapılan yumruklu saldırıya tepkiler sürüyor... CHP milletvekilleri Mecliste ortak açıklama yaparak saldırıyı kınadı.

CHP'Lİ HAVUTÇA: ”BU SALDIRI TBMM'YE YAPILMIŞTIR"

"Bu saldırı tüm milletvekillerine, TBMM'ye yapılmış bir saldırıdır." diyen CHP Balıkesir milletvekili Namık Havutça, "Milletvekilimizi hedef gösteren ve barışı kardeşliği savunanlara özellikle  saldıranlara diyoruz ki; CHP kardeşliği ve barışı her zaman savunmaya devam edecektir!" diye konuştu.

"CHP'Yİ HEDEF GÖSTERMESİNLER!"

Bugünkü terör ortamından 14 yıldır iktidarda olan AKP Hükümeti'ni sorumlu tutan Havutça,
"Kimse  CHP'yi  ve milletvekillerini hedef göstererek, sanki terörün sorumlusu CHP gibi davranmasın." ifadesini kullandı.

"EKİLEN ŞİDDET TOHUMLARI MEYVELERİNİ VERMEYE BAŞLADI"

CHP Balıkesir milletvekili Ahmet Akın da "Bu saldırıyı yapan densizin cezasını çekeceğini umuyoruz.  Geçenlerde de  Düzce İl Başkanımız saldırıya uğradı sokak ortasında. Son yıllarda kutuplaşmaya bel bağlayanların ektikleri şiddet tohumları, meyvelerini vermeye başladı. İktidar bu saldırılardan da sorumludur.  Bütün siyasi partiler olarak, bu ülkenin siyasileri hep birlikte saldırıları kınamalıyız. Hükümet de üzerini düşeni yapmalıdır."

Burcu Oral Evren | karsigazete.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "TBMM'ye saldırı!" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete