Kılıçdaroğlu'na 'Sapık' diyen Erdoğan, kadınlar için neler demişti?

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun 'korumak kollamak' anlamında kullandığı deyimi sert bir dille eleştirdi. Bu olay sonrası Erdoğan'ın daha önce kadınlar hakkında söylediği sözler yine gündeme geldi.
Karaman’daki cinsel istismar vakasıyla ilgili Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nun ‘birilerinin önüne yattığı’ için konuşmadığını savunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sözlerinin arkasında olduğunu söylerken, “Kullandığım cümle, Türk siyasi hayatına AKP’li bir bakan tarafından kazandırılan bir cümle” dedi.

Erdoğan, "Ana muhalefetin üzerinden siyaset yapmak istediği cinsi sapık şu ana cezaevinde ve hesabını veriyor. Peki bu siyasi sapıkları ne yapacağız" diye konuştu. AKP lideri Ahmet Davutoğlu ve AKP'lilerin 'cinsiyet' üzerinden yorumladığı ifade gündemdeki 'çocuk istismarı'nın önüne geçerek konuşulmaya devam ediyor...

Cinsel istismara uğrayan çocuklarla ilgili konuşmayan Davutoğlu'nun Kılıçdaroğlu için 'Ben onu adamdan saymıyorum, seviyesizliğin örneği' diyerek eleştirdi.

Sosyal medya sırtlarını dönerek Erdoğan’ı protesto eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ne anlama geldiği belli de, tabii edebimiz müsaade etmez' sözlerini hatırlatarak 'niye aynı tepkiyi vermediniz' eleştirisini yaptı.

Erdoğan: Ne anlama geldiği belli de, tabii edebimiz müsaade etmez

Miting için Haziran 2015'te Iğdır’a giden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da içinde bulunduğu konvoyun geçtiği esnada HDP seçim bürosu önünde toplanan Iğdırlı kadınlar, sırtlarını dönerek Erdoğan’ı protesto etmişti.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, toplu açılış adı altında miting yaptığı kentlerde sıklıkla yapılan ‘sırt dönerek protesto’ya, bu kez yanıt vermiş;

“Affedersiniz edebim müsaade etmiyor tabii, sırtlarını dönerek işaret yapıyorlar. Ne anlama geldiği belli de, tabii edebimiz müsaade etmez. Ya sizde zerre kadar nezaket varsa, haysiyet varsa, siyasette yer parlamentodur. Orada konuşursunuz. Meydanlarda konuşursunuz. Kalkıp da bu tür tehditlerle, bu tür afedersiniz ahlaki olmayan yöntemlerle bir yere varamazsınız.”demişti.

ÖNÜNE YATARIM DİYEN ESKİ BAKAN GÜLER

17 Aralık Büyük Yolsuzluk ve Rüşve Operasyonu'nda oğlu Barış Güler gözaltına alınan İçişleri Bakanı Muammer Güler, Karşı Gazetesi'nde yayınlanan tapelerde yolsuzluk ve rüşvet ağının merkezinde olduğu iddia edilen, Rıza Sarraf'a şu sözlerle güvence vermişti: 

"Abicim sen rahat ol. Vallahi öyle bir şey varsa, senin önüne ben yatarım ya! İçişleri Bakanlığı'nda, Maliye'de ve MİT'te bir şeyin yok..."

Kaynak: cumhuriyet.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "Kılıçdaroğlu'na 'Sapık' diyen Erdoğan, kadınlar için neler demişti? " hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete