'Davutoğlu'nun bileti kesildi'

Fuat Avni: Davutoğlu'nun çırpınışları Faşist için hiçbir anlam ifade etmiyor. Bileti kesildi. Öyle ya da böyle gidecek. Paralel yaftası işin kılıfı.
Twitter fenomeni Fuat Avni, Davutoğlu'nun "biletinin kesildiğini" iddia etti.

Fuat Avni'nin iddiaları şöyle:

1. F....t, 400 milletvekilini ardından başkanlığı getirecek sürecin Davutoğlu ile olmayacağına emin.

2. İsrafsaray'da 'Davutoğlu'ndan nasıl kurtuluruz' toplantıları yapıldı. 'Direnirse paralel diyeceğiz' kararına varıldı.

3. 'Paralel yapının elinde Davutoğlu'yla ilgili belgeler var o yüzden yeterince mücadele edemiyor' diyerek istifa etmesini isteyecekler.

4. Partinin MKYK ve MYK yönetici kurulları, F....t'in adamlarından oluşuyor. Davutoğlu istifa etmezse, baskı uygulanacak.

5. Davutoğlu istifa etmezse gazete, tv, internet sitesi ve aktroller onun aleyhinde istifa kampanyası başlatacak.

6. F....t, 'Hedefe ulaşana kadar durmak yok' dedi. Davutoğlu direnirse akla hayale gelmeyen algı operasyonlarının muhatabı olacak.

7. Çalışmalardan İsrafsaray'daki adamları aracılığıyla haberdar olan Davutoğlu alelacele PDY ile mücadele toplantısı düzenledi.

8. Davutoğlu her konuşmasını paralelle başlayıp paralelle bitiriyor. 'Paralele vurursam beni paralel ilan edip gönderemezler' diye düşünüyor

9. Paralel ile mücadele toplantısında yaptığı konuşmalar ve alınan kararlar F....t'e iletildi. F....t dikkate bile almadı.

10. Davutoğlu'nun çırpınışları Faşist için hiçbir anlam ifade etmiyor. Bileti kesildi. Öyle ya da böyle gidecek. Paralel yaftası işin kılıfı

11. Davutoğlu, paralel yaftası boynuna asılarak, Faşist'e muhalefet etmesi mümkün olmayan bir siyasi enkaz haline getirilecek.

12. F....t dediklerini akıl süzgecinden geçirecek kişilerle değil mutlak biatçılarla çalışmak istiyor.

13. Davutoğlu, Faşist için cahil ve kaba diyordu ama F....t tek emriyle onu siyaset sahnesinden silecek güçte.

14. Davutoğlu'nun, Doğan medyasına hakim olma çalışmaları bardağı taşıran son damla oldu. F....t sinirden küplere binip küfürler yağdırıyor.

    :

    :

    :

    :

    "'Davutoğlu'nun bileti kesildi'" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete