Nazlıaka'dan Gökçek'e taş: Dinozor

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e, dinozor heykeli üzerinden yüklendi.
Nazlıaka, “Ankara’nın yeni dinozoru hayırlı olsun ama herhalde Ankaralıların en az ihtiyaç duyduğu şeydi bu. Zaten Ankara’nın bir dinozoru var” dedi.

Nazlıaka, TBMM’de yaptığı basın toplantısında “Onu ben milletvekili yaptım” diyen Gökçek’e sert yanıt verdi. Gökçek’in kendisi hakkındaki “iftiralarının” yargıdan döndüğünü ifade eden Nazlıaka, “Gökçek davaları parsel parsel kaybediyor ama her gece kanal kanal dolaşırken nedense bu kararlardan bahsetmiyor. Bu bile Melih Gökçek zihniyetinin, Başkent Ankara’yı nasıl kendi kişisel çıkarları ve hırslarıyla yönettiğinin kanıtıdır” dedi.

“YAZIK, MAKAMI DÜŞÜRDÜĞÜ DURUMA ÜZÜLÜYORUM”

Nazlıaka, “Yazık, çok yazık, ona değil ama Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı makamını düşürdüğü bu gülünç duruma üzülüyorum” derken, “Melih Gökçek, artık işinin zor olduğunu, AKP döneminin bittiğini görüyor. AKP’nin gitmesi demek Melih Gökçek için hesap gününün gelmesi demektir.

O yüzden her gün bir kanala çıkarak tetikçilik yapmaktadır. Ama korkunun ecele faydası yok. Melih Gökçek’in parsel parsel sattığı Ankara’nın hesabını vereceği günler yakındır” değerlendirmesinde bulundu.

“DİNOZORLAR İKLİM KOŞULLARINA UYUM SAĞLAYAMADIĞI İÇİN YOK OLDULAR”

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Atatürk Orman Çiftliği Kavşağı’ndaki robot heykelinin yerine koyduğu dinozor heykeline işaret eden Nazlıaka, şöyle devam etti:

“Ankara’nın yeni dinozoru hayırlı olsun ama herhalde Ankaralıların en az ihtiyaç duyduğu şeydi bu. Zaten Ankara’nın bir dinozoru var. Biliyorsunuz, dinozorlar değişen iklim koşullarına uyum sağlayamadığı için yok oldular.

Artık Türkiye’de siyasette bir şeyler değişiyor. Halk çamur at izi kalsın mantığı ile siyaset yapanları sevmiyor. O çamurlar atan kişinin üzerine yapışıyor.

7 Haziran’da doğrunun ve doğruluğun kazanacağına, halkın iftiralara da, çirkin siyasete de hak ettiği cevabı vereceğine inanıyorum” dedi.

    :

    :

    :

    :

    "Nazlıaka'dan Gökçek'e taş: Dinozor" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ