Arınç: Ağabey ve kardeşlik ilişkisi sevgiyi ifade eder

KKTC'nin yeni Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, devir teslim töreni sonrası açıklamalarda bulundu.
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, "Bizim tek bir emelimiz vardır. Huzur içinde, mutlu , müreffeh ve istikrarlı bir ülke olarak kendi ayakları üzerinde durabilen, ekonomisi güçlenmiş bir Kuzey Kıbrıs'a ulaşabilmek" dedi.

KKTC'nin yeni Cumhurbaşkanı Akıncı, devir teslim töreninin ardından Bülent Arınç'la Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda bir araya geldi.

Yaklaşık bir saat süren görüşme sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Akıncı, görevi süresince Türkiye hükümeti ile yakın ilişki içerisinde çalışacağını belirterek, Türkiye Cumhuriyeti ile KKTC arasında var olan ilişkileri yakından izlemek ve geliştirmek için sorumluluğunun farkında olduğunu söyledi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'la verimli bir görüşme yaptıklarını belirten Akıncı, iki ülke arasındaki mevcut protokollerin masaya getirilip konuşulduğunu kaydetti.

Arınç'a Kıbrıs Türk toplumuna verdiği destekten dolayı teşekkür eden Akıncı, Arınç'a bundan sonraki hayatında başarılar diledi. 

    :

    :

    :

    :

    "Arınç: Ağabey ve kardeşlik ilişkisi sevgiyi ifade eder" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ