MHP'li üyeden flaş Davutoğlu iddiası!

MHP'nin iddiasına göre, Başbakan Ahmet Davutoğlu koalisyon görüşmelerinde partilere 17-25 Aralık'ta adı yolsuzluklara karışan bakanlarla ilgili, 'yolsuzluğa bulaşanlar benim partimi daha fazla lekelememeli' mesajını iletti.
MHP MYK üyesi Erdem Karakoç, KRT'de Çağlar Cilara'ya çok kritik bilgiler verdi. Karakoç, Başbakan Davutoğlu'nun yolsuzluk iddialarında adı geçen bakanları yüce divana göndermek istediğini ileri sürdü. Hatta partilerle yapılan görüşmelerdeki konulardan, kamuoyuna açıklanmanmasını istemediği kısmının bu görüşleri olduğunu söyledi.

Karakoç programda yaptığı açıklamada, "Ahmet Davutoğlu'nun dediği şu; yolsuzluğa bulaşanlar benim partimi daha fazla lekelememeli. Davutoğlu böyle düşünüyor. Kılıçdaroğlu ve diğer partilerle görüşmelerinde, 'onlar suç işledi demiyorum ama şaibeli duruma düşmüş bu insanların, yüce divana gitmesinde sakınca görmüyorum' diyor. Ahmet Davutoğlu konuşulmamak kaydıyla, bizimde açıklamamamız kaydıyla değerlendirme yaptı. Bende diyorum olsa olsa yolsuzluklarla ilgilidir. Çünkü diğer konularla ilgili ortada bir sır yok. Emin değilim, elimde belge yok ama diyorumki, görüşmelerde kamuoyuna açıklanmayan konu olsa olsa budur" iddialarında bulundu.

İşte Karakoç'un o iddiaları...


Kaynak: Çağlar Cilara - KRT

    :

    :

    :

    :

    "MHP'li üyeden flaş Davutoğlu iddiası!" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete